Drottningens hämnd på Meghan – nu är den ett faktum

Drottning Elizabeth och Meghan Markle.
Här är första beviset på drottning Elizabeths hämnd: Nu är Meghans och Harrys kungliga titlar borta. Och det blir en tuff start på deras nya liv – mitt i coronakrisen.
Annons

Drottning Elizabeth har den kungliga världens mesta pokeransikte, men det står ändå klart vad hon som den brittiska monarkins överhuvud tycker om att Meghan kraschar ut efter mindre än två år på jobbet.

Annons

Straffet blev det hårdast tänkbara utträdet, en Megxit där Meghan och Harry, till sin stora besvikelse, går miste om så gott som all sin kungliga status.

Meghan och prins Harry i rött.
Efter tre månaders kaos; Nu är Megxit ett faktum.

Deras nya liv skulle börja den 1 april var det sagt, men redan nu, en vecka i förtid, är det första tecknet här: På välgörenhetsorganisationen Smart Works hemsida är det finito med den kungliga glansen redan nu, det konstaterar amerikanska People.

Annons

Motgång för Meghan och Harry – startar nya livet mitt i coronakrisen

Meghans Her Royal Highnesst-titel är raderad, och ordet ‘kunglig’ är struket överallt. I stället refererar Smart Works till Meghan som ”Vår beskyddare, hertiginnan av Sussex”.

Harry och Meghan under besöket i Storbritannien.
Harry och Meghan.

Hertiginna är verkligen inte fy skam att vara, men frågan är hur mycket glans Meghan och Harry tappar i amerikanernas ögon. Och man får ändå säga att de har otur på väldigt många sätt. Att börja ett nytt liv som kunglig ”influencer” mitt i coronakrisen, och i en helt lamslagen värld, känns ju som en riktigt jobbig uppförsbacke.

Annons

Foto: TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Drottningens hämnd på Meghan – nu är den ett faktum”

 1. Alma-lena skriver: 24 mars, 2020

  Just amerikaner i allmänhet är i inte speciellt imponerade av kungligheter. Glansen Harry och Meghan har är inte beronde av titlar längre. Drottningens hämnd, som ni kallar det, är alltså ganska verkningslös. Dessutom tror jag inte Elizabeth hämnas.


 2. Bibbie skriver: 24 mars, 2020

  Önska dem lycka till, hur orkar ni hålla på med annat i dessa tider.


 3. Grethe skriver: 25 mars, 2020

  Hevnen finnes nok kun i media, og blir det ikke for dumt å kalle det dronningens hevn på Meghan? Som om alt handler om Meghan. Litt mer integritet enn som så..Harry bestemte ikke Meghan. Og både han og Meghan har nok et flott forhold med hans bestemor uansett hvor mye splittninger, bråk og uvennskap media enn prøver å kreere. Dere kan ikke i det ene øyeblikket skrive at de skal feriere i lag som om alt er i skjønneste orden, for i det neste å skrive om hevn og uvennskap. Det ser bare patetisk ut.


  1. Birthe Vejrum skriver: 25 mars, 2020

   Oooh Grethe!:-) ******


 4. PernillaA skriver: 25 mars, 2020

  Varför hämd, de vill ju ha det så.
  Bortsett från det går det nog ingen nöd på dem så här mitt i krisen; de driver inte en liten kemtvätt och är beroende av kunder utan har miljoner på kontot


 5. Birthe Vejrum skriver: 25 mars, 2020

  Harry og Meghan har IKKE mistet deres HRH titler. De må bare ikke bruge dem eller ordet royal!
  Derfor vil både Harry og Meghans protektioner vil således slette/radera HRH i deres navn til Duke and Duchess of Sussex!
  Men Meghan skal, for hvilken gang i ordningen, være syndebukken! 🙁


  1. Ulla Lundell skriver: 25 mars, 2020

   Det har ju skrivits hur mycket som helst om detta par och deras titlar eller inte titlar de har ju valt det själva.

   Ulla


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar