Drottningens hämnd på Meghan – nu är den ett faktum

24 mar, 2020, 19:00 
Drottning Elizabeth Meghan Markle
Här är första beviset på drottning Elizabeths hämnd: Nu är Meghans och Harrys kungliga titlar borta. Och det blir en tuff start på deras nya liv – mitt i coronakrisen.
Annons
Det här är Meghan Markle
Det här är Meghan Markle

Drottning Elizabeth har den kungliga världens mesta pokeransikte, men det står ändå klart vad hon som den brittiska monarkins överhuvud tycker om att Meghan kraschar ut efter mindre än två år på jobbet.

Straffet blev det hårdast tänkbara utträdet, en Megxit där Meghan och Harry, till sin stora besvikelse, går miste om så gott som all sin kungliga status.

Meghan och prins Harry i rött.
Efter tre månaders kaos; Nu är Megxit ett faktum.
Recept.se Nyhetsbrev

Deras nya liv skulle börja den 1 april var det sagt, men redan nu, en vecka i förtid, är det första tecknet här: På välgörenhetsorganisationen Smart Works hemsida är det finito med den kungliga glansen redan nu, det konstaterar amerikanska People.

Motgång för Meghan och Harry – startar nya livet mitt i coronakrisen

Meghans Her Royal Highnesst-titel är raderad, och ordet ‘kunglig’ är struket överallt. I stället refererar Smart Works till Meghan som ”Vår beskyddare, hertiginnan av Sussex”.

Harry och Meghan under besöket i Storbritannien.
Harry och Meghan.

Hertiginna är verkligen inte fy skam att vara, men frågan är hur mycket glans Meghan och Harry tappar i amerikanernas ögon. Och man får ändå säga att de har otur på väldigt många sätt. Att börja ett nytt liv som kunglig ”influencer” mitt i coronakrisen, och i en helt lamslagen värld, känns ju som en riktigt jobbig uppförsbacke.

Annons

Foto: TT.

Annons