Drottningens personalfest med bubblande champagne

Drottning Elizabeth blev så lycklig att se lille prins George att hon bjöd sin personal på champagne

Drottning Elizabeth blev så lycklig att se lille prins George att hon bjöd sin personal på champagne.

Drottning Elizabeth var en av de första besökarna på Kensington Palace förra veckan och hon blev så glad över att se lille prins George. Så glad att hon anordnade champagne-kalas på tre av de kungliga residensen för hovpersonalen.

På Buckingham Palace, Windsor Castle och Holyrood Palace i Edinburgh bjöd drottningen personalen till att " avnjuta ett glas champagne för att fira den kungliga födseln

På Buckingham Palace, Windsor Castle och Holyrood Palace i Edinburgh bjöd drottningen personalen till att ” avnjuta ett glas champagne för att fira den kungliga födseln.

Skålades för prinsen

Det skålades i porlande bubbel så det stod härliga till. Det är ju inte varje dag det föds en tronarvinge i det brittiska kungahuset och drottningen såg till att hennes personal firade tilldragelsen rejält.

En strålande glad drottning Elizabeth

– Drottningen är i sjunde himlen och vill dela sin glädje med sin hårt arbetande personal, berättade en anställd vid hovet för The Express.

Enligt brittisk press var alla på ett härligt humör och alla skålade för Williams och Kates baby, berättade en annan i staben.

Åkt på semester

Nu har drottningen lämnat Buckingham Palace för Balmoral i Skottland där hon tillbringar några semestermånader.

Får besök

Drottningen väntas få besök av prins William, Kate och babyn. Prins Andrew kommer också till Balmoral med döttrarna prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures