Drottningens släkting med ny öron-piercing

 Zara Phillips var först ut att överraska släktingarna med ett annorlunda smycke – på tungan. Nu var det hertigen av Kents barnbarn – Lady Marina-Charlottes – tur att visa upp sin nya piercing

Drottningen bjöd för en tid sedan in sina nära och kära till en familjelunch på slottet. En av släktingarna dök upp i en mycket uppseendeväckande piercing. Men Elizabeth visade inte med en min vad hon tänkte.

Här ovan till höger ser vi Lady Marina-Charlotte.

Stack ut från mängden

Klädkoden var strikt.

Gästerna dök upp i stilfulla dräkter och kostymer. Men 20-åriga Lady Marina-Charlotte Windsor stack denna dag ut från mängden – se bilden här››.

Annorlunda smycke

Hertigen av Kents barnbarn visade upp en ny piercing – en blank liten kula framför örat.

– Det är en så kallad “tragus-piercing”, som enligt Mail online “gör väldigt ont”. För den oinvigde är tragus den lilla flik av brosk som sticker ut framför hörselgången.

Privatskola

Lady Marina-Charlotte utbildades på privatskola för ca 30o 000 kronor om året och sägs nu ha tagit ett sabbatsår innan hon börjar läsa vid Oxford.

Så här kan en piercing framför örat se ut. Marina-Charlotte av Kent har dock blott en liten kula i huden framför örat.

Diplomatisk

Lady Marina-Charlotte hoppas få arbeta för FN eller göra karriär inom internationell diplomati – en talang hon kanske haft behövt använda när hon nyligen chattade med prins Philip om sin piercing över middagsbordet!

Bizarr piercing

Det är inte första drottningen och hertigen av Edinburgh har sett en sådan bisarr piercing. Zara Phillips piercade en gång sin tunga. Och enligt uppgift har hon fortfarande har en smyckad navel.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Faksimil från Mail online, All over press