Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Du kan aldrig gissa vad Zara Tindall håller i handen

16 mar, 2017, 08:00 
Agneta Nisbeth
Ser du?
Annons

Zara Tindall varkar vara i behov av en ny plånbok. Häromdagen när hon var på väg in till hopptävlingarna Cheltenham Festival ramlade det nämligen ut några pund ur Zaras väska. Och vem är det som är avbildad på slanten? Jo, Zara Tindalls mormor drottning Elizabeth.

 

Det är väldigt sällan man ser kungligheter handskas med pengar. När kung Carl Gustaf och drottning Silvia är i affären är det till exempel adjutanten som betalar. Men Zara Tindall har heller inte någon kunglig titel eller privilegier, trots att hon är drottning Elizabeths barnbarn. Om detta berättade Zaras man Mike Tindall nyligen i tv-dokumentären “The Jump”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– De ger oss aldrig några pengar. Vi tar hand om oss själva – vi får ingenting gratis. De lever ett annat liv, vi sköter oss själva.

Foto: IBL.

Annons