Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Du läser en vinnare!

17 okt, 2014, 11:13 
Agneta Nisbeth
Annons
karin-lennmor

Du läser en vinnare! Svensk Damtidning nominerad till Årets Bästa Tidskrift – igen!

Hurra! För andra året i rad är Svensk Damtidning nominerad till Årets Bästa Tidskrift av vår branschorganisation Sveriges Tidskrifter.

– Det är en otrolig ära och ett fint betyg till vår redaktions arbete, säger chefredaktör Karin Lennmor.

Det blåser snåla vindar i tidningsbranschen och många tidningar kämpar både med vikande upplagor och dålig lönsamhet.

– I Svensk Damtidnings fall är det motsatt, säger Karin Lennmor. Vi är fortfarande en stor och stark papperstidning, även om webben och vår närvaro i de sociala medierna växer fort.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– 2014 har varit ett fantastiskt år där vi också fyllde 125 år. Och vi har ännu större förväntningar på 2015 – när prins Carl Philip och Sofia gifter sig. Överhuvudtaget är intresset starkt för nyheter om vårt kungahus.

omslag-svensk-damtidning

Prisutdelningen sker på Tidskriftsgalan den 13 november, tidningarnas motsvarighet till Oscarsgalan.

Annons

Här är motiveringen:

Svensk Damtidning, Aller media

Motivering: ”För 27 kronor i veckan får du en kunglig upplevelse. Det är lätt att säga, men det tar generationer att lära sig hur man för sig vid ett hov. Svensk Damtidning har erfarenheten och kunskapen, men också lätthet och ibland humorn som gör det omöjligt att inte älska tidningen. Här finns allt utom illvilja och avundsjuka. I en medievärld som förändras blixtsnabbt är Svensk Damtidning en stabil fyr som bara lyser starkare och starkare varje år som går.”

 

Annons