Dubbelt firande i Luxemburg i dag

16 apr, 2013, 10:04 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons

Sébastien av Luxemburg är många flickors drömprins – han har charm, stil och med både en prinstitel och ärvda slantar är han ett hett kap. Dessutom fyller han 21 år i dag den 16 april.

Grattis dubbelt upp. I Luxemburg firas det stort i dag när både “minstingen” i storhertigfamiljen, prins Sébastien, och pappa Henri fyller år. Henri hyllas av alla fem barnen och de två barnbarnen. Han och hustrun Maria Teresa är nu vana vid att bjuda på kalas. Senare i år ska sonen prins Felix gifta sig med sin fästmö Claire och det tar förstås mycket tid och kraft att planera.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

Roligt är det ju för Luxemburgarna att få glänsa med ny furstlig vigsel så kort tid efter arvprins Guillaumes bröllop. Men först tårta och presenter till 21-åringen Sébastien och storhertig Henri som blir 58 år.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

httpv://www.youtube.com/watch?v=IMjDDNNW6uE

 

Annons
Innehåller annonslänkar