Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Duellen fortsätter – och Kate har ett hemligt vapen

30 apr, 2020, 20:00 
Hertiginnan Kate och Meghan
Nio år som hertiginna – och nu regnar det beröm över Kate. Hemligheten? Hennes hemliga vapen...
Annons
Brittiske hovexperten om Meghan och Harrys beslut: "Oansvarigt"Brand logo
Brittiske hovexperten om Meghan och Harrys beslut: "Oansvarigt"

De sista åren har Meghan och Kate varit den brittiska kungafamiljens klarast lysande mediestjärnor (vid sidan av den evigt fascinerande drottning Elizabeth). Men under ytan har det också funnits en konkurrens mellan dessa jämnåriga hertiginnor: Kate, 38, och Meghan, 38. En sorts kunglig duell – i alla fall fram till Megxit, när Meghan satte punkt och backade ur.

Kate och Meghan
Laddat mellan Meghan och Kate.

Och om bilden av denna starka rivalitet nu stämmer, så lär Kates senaste segertåg svida en aning för Meghan där borta i L.A. I dagarna är det nämligen nio år sedan Kate tog klivit in i kungafamiljen och den brittiske hovexperten Richard Fitzwilliams har summerat – och gör vågen.

Annons

Bröllopsdag för Kate och William

Den officiella bilden från Kates och prins Williams bröllop 29 april 2011.
9 år sedan bröllopet.

Humorn är Kates hemliga vapen

Särskilt imponerad är han av Kates starka pliktkänsla, och av den nya spontana och personliga sida som hon har vågat visat nu under coronakrisen. Han hyllar också hennes djupa medkänsla, och den där humorn som får allt att lyfta. Hennes hemliga vapen, helt enkelt.

– De första åren var hon lite blyg och stel när hon talade inför publik, men hon har verkligen mognat på ett väldigt charmigt sätt, säger Richard Fitzwilliams till brittiska Express.co.uk.

Annons
Hertiginnan Kate möter barn
Kate möter barn under ett galej på Buckingham Palace. Hovexpertens betyg? ”She is doing remarkably well!”

Ja, när man ser Kate i aktion kan man inte annat än ge honom rätt. Eller vad tycker du? Se henne själv i filmen här nedan. Det är bara att klicka på pilen så rullar den igång:

Foto: TT.

Annons