Durek avslöjar detaljer om sexlivet med Märtha Louise

Durek avslöjar detaljer om sexlivet med Märtha Louise

Shaman Durek öppnar ännu en gång upp sig om sitt privatliv för allmänheten, och denna gång avslöjar han de allra mest intima detaljerna från sin relation med prinsessan Märtha Louise.

Sedan Märtha Louise, 48, och Durek Verrett, 44, gick ut offentligt med sin relation i maj har det skrivits mängder av artiklar om paret. Shaman Dureks något ovanliga yrke som schaman, har definitivt fått många att höja på ögonbrynen.

Han beskriver sig kunna hela människor och när han och Märtha Louise begav sig på en turné vid namn Prinsessan och Schamanen, såg Norge rött och Märtha Louise fick till slut backa från att använda sin titel i kommersiella sammanhang.

Märtha Louise och Shaman Durek

Märtha Louise tillsammans med sin pojkvän Shaman Durek.

Shaman Durek räds inte för att dela med sig av sitt privatliv och har bland annat flera gånger uttalat sig om den norska kungafamiljen och hur väl omhändertagen han har blivit av Märtha Louises familj.

Eftersom Shaman Durek är en offentlig person som umgås med flera kända personer, dyker han ofta upp i olika podcasts och artiklar, och vissa gånger avslöjar lite väl mycket om livet med Norges prinsessa.

Berättar personliga detaljer om Märtha Louise

Nu gör han det otänkbara och berättar öppet om detaljer kring sitt eget sexliv. Det är i Shaman Dureks egen podcast Ancient Wisdom Today som pratar han om ämnet tillsammans med författaren och livsstilsgurun Dave Asprey.

– Ibland har jag sex tre till fyra gånger om dagen och min flickvän frågar alltid “ska du komma?” och jag svarar “nej, men jag ska ge dig så många orgasmer som du vill, vi kan hålla på ett par timmar om du vill, jag bryr mig inte, men jag ska inte komma”. Efteråt mediterar jag och sträcker ut mig, säger Verrett i podcasten.

Han nämner aldrig Märtha Louises namn, utan refererar till henne som “min käresta”, “min flickvän” och “hon”.

Durek Verret, Märtha Louise, Haakon

I somras syntes Durek Verrett på en båttur tillsammans med den norska kungafamiljen.

Han berättar vidare att han inte alltid känner att han behöver få orgasm när han har sex med sin flickvän, men att han ibland vill komma “som en galen person”, och beskriver sig själv som extrem.

Till Dagbladet säger Durek Verrett att han står för det han har sagt i podcasten och att han inte har några ytterligare kommentarer. Dagbladet har även försökt komma i kontakt med det norska hovet utan framgång.

Foto TT