Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Durek sambo med annan kvinna – situationen har fullständigt spårat ur: ”Älskar”

11 feb, 2023, 22:30 

Durek uppmuntrade kvinnan att flytta in i huset.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Shaman Durek Verrett bor till vardags i kändistäta Los Angeles och fram tills nyligen hade han ett jättehus i bergen ovanför Beverly Hills till sitt förfogande.

KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!Brand logo
KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!

Huset med sju sovrum och nio badrum och ett jättekök var en dyr historia. Enligt norska Se och hör ska det ha kostat Durek 300 000 kronor i månaden att hyra villan.

– Jag har skaffat mig ett hem för Märtha och barnen. De behöver inte betala för något, jag står för allt, skrev Shaman Durek på sociala medier i samband med husbeslutet.

Annons
Shaman Durek
Durek.

Durek stoppade kvinnan – blev sambos

Att förse folk med husrum verkar vara något av Dureks specialitet. När skådespelerskan och sångerskan Tomine Harket vandrade runt planlöst i Los Angeles tvekade han inte att förse henne med husrum.

– När jag var med Durek häromdagen och letade efter ett boende var han väldigt snabb med att säga: "Stopp, du stannar här". Återigen noll frågor, bara handling, säger Tomine Harket till VG och berättar att hon nyligen var med om en obehaglig situation:

Annons

För ett litet tag sedan stals min väska med min mobiltelefon, nycklar, plånbok, allt. De som ställde upp för mig då var Märtha och Durek. Det var inte ens en fråga. Uppskattar det oerhört.

Tomine Harket
Tomine Harket bor hemma hos Durek i Los Angeles.

Durek om relationen med nya sambon

Relationen mellan Durek och Tomine Harket verkar mycket god. Till skillnad från många andra LA-relationer är de brutalt ärliga mot varandra och vägrar att stryka varandra medhårs.

Han är väldigt trevlig att vara runt, han är väldigt rolig och vi är väldigt direkta med varandra, så det finns inget filter här! säger Tomine Harket och får medhåll av shamanen:

Annons

– Jag älskar hennes musik och speciellt det hon producerar just nu, så självklart vill jag att hon ska kunna fokusera på det och inte ha några distraktioner.

Shaman Durek och Märtha Louise
Märtha Louise firar sin födelsedag i lyxhuset i Los Angeles.

Durek och Märtha Louise snart hemlösa

Ja, det är så klart väldigt fint av Durek och Märtha Louise att hjälpa till.

Samtidigt har ägaren valt att sälja huset och snart står både Durek och Märtha Louise utan ett kaliforniskt hem.

Tiden får helt enkelt avgöra hur framtiden blir.

Foto: TT/Instagram

Annons