Durek sambo med annan kvinna – situationen har fullständigt spårat ur: ”Älskar”

Durek sambo med annan kvinna – situationen har fullständigt spårat ur: ”Älskar”

Durek uppmuntrade kvinnan att flytta in i huset.

Shaman Durek Verrett bor till vardags i kändistäta Los Angeles och fram tills nyligen hade han ett jättehus i bergen ovanför Beverly Hills till sitt förfogande.

KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!
0:33

Efter reklamen: KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!

(0:33)

Slå på ljud

Huset med sju sovrum och nio badrum och ett jättekök var en dyr historia. Enligt norska Se och hör ska det ha kostat Durek 300 000 kronor i månaden att hyra villan.

– Jag har skaffat mig ett hem för Märtha och barnen. De behöver inte betala för något, jag står för allt, skrev Shaman Durek på sociala medier i samband med husbeslutet.

Shaman Durek

Durek.

Andreas Fadum / TT

Durek stoppade kvinnan – blev sambos

Att förse folk med husrum verkar vara något av Dureks specialitet. När skådespelerskan och sångerskan Tomine Harket vandrade runt planlöst i Los Angeles tvekade han inte att förse henne med husrum.

– När jag var med Durek häromdagen och letade efter ett boende var han väldigt snabb med att säga: "Stopp, du stannar här". Återigen noll frågor, bara handling, säger Tomine Harket till VG och berättar att hon nyligen var med om en obehaglig situation:

För ett litet tag sedan stals min väska med min mobiltelefon, nycklar, plånbok, allt. De som ställde upp för mig då var Märtha och Durek. Det var inte ens en fråga. Uppskattar det oerhört.

Tomine Harket

Tomine Harket bor hemma hos Durek i Los Angeles.

Audun Braastad

Durek om relationen med nya sambon

Relationen mellan Durek och Tomine Harket verkar mycket god. Till skillnad från många andra LA-relationer är de brutalt ärliga mot varandra och vägrar att stryka varandra medhårs.

Han är väldigt trevlig att vara runt, han är väldigt rolig och vi är väldigt direkta med varandra, så det finns inget filter här! säger Tomine Harket och får medhåll av shamanen:

– Jag älskar hennes musik och speciellt det hon producerar just nu, så självklart vill jag att hon ska kunna fokusera på det och inte ha några distraktioner.

Shaman Durek och Märtha Louise

Märtha Louise firar sin födelsedag i lyxhuset i Los Angeles.

Instagram

Durek och Märtha Louise snart hemlösa

Ja, det är så klart väldigt fint av Durek och Märtha Louise att hjälpa till.

Samtidigt har ägaren valt att sälja huset och snart står både Durek och Märtha Louise utan ett kaliforniskt hem.

Tiden får helt enkelt avgöra hur framtiden blir.

Foto: TT/Instagram