Durek söker hjälp – efter sammanbrottet

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett är en kärleksaga som aldrig upphör att fascinera.Men Durek har haft svårt med uppmärksamheten, medger han i en ny intervju.

Det var i maj 2019 som prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett första gången berättade offentligt om sitt förhållande. Sedan dess har Shaman Durek, som han kallar sig, hunnit röra om rejält i det norska kungahuset. Bland annat tvingades han be om ursäkt efter att ha avslöjat intima detaljer om sitt sexliv med Märtha Louise i en podcast.

“Jag har skämt ut henne”

Märtha Louise, Shaman Durek

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett har varit ett par sedan i våras.

I en ny podcastintervju, den här gången med Luke Storey i programmet “The Life Stylist Podcast”, berättar Durek om hur han har hanterat den plötsliga uppmärksamheten. Flera gånger har han fått ta hjälp av Märtha Louise för att hantera pressen.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, säger Durek i podcasten.

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte.

Durek berättar om Märtha Louise

Durek berättar också att han har fått motta flera dödshot sedan han blev tillsammans med Märtha Louise. Till exempel har han fått höra att en person med hans hudfärg inte hör hemma i det kungliga palatset.

– Jag tittar och tänker: Wow, folk har så mycket energi och är fast i det tänkandet. Att jag är ett hot på grund av min hudfärg, istället för att de fokuserar på min kärlek och mitt hjärta.

– Det har inte varit lätt. Jag har fått rådgivning från vänner som är väldigt kända.

Onda tungor har påstått att shamanen har använt sin “svarta magi” för att “förhäxa” Märtha Louise. Men detta tar kärleksparet med en klackspark.

– Vi skrattar åt det. Om ni var i mitt hus skulle ni se att det är jag som avgudar henne, säger Durek.

– Hon hjälper mig bli en bättre man. Hon är så mäktig och så vis.

 

Foto: TT