Durek utskälld – av Märtha Louises barn

Shaman Durek har haft en tendens att skapa skandalrubriker kring sitt förhållande med prinsessan Märtha Louise.Nu avslöjar Durek att han till och med blivit tillsagd av Märtha Louises döttrar.


Durek Verrett, 45, hade redan etablerat sig som shaman för kändisarna i Los Angeles när han blev tillsammans med norska prinsessan Märtha Louise. Han inledde spirituella studier som 11-åring, säger sig vara shaman av sjätte generationen, och har celebriteter som Gwyneth Paltrow i sitt kundregister.

Men Dureks andliga sidor har också ställt till det för honom i kärlekslivet. Tidigare flickvänner har haft svårt att hantera hans utlevande stil, och därför är han extra tacksam gentemot Märtha Louise, som är mycket mer tillåtande.

Durek om Märtha Louise

Märtha Louise, Durek

Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek hyllar varandra flitigt på Instagram.

– Jag har världens mest fantastiska kvinna. Hon är min gudinna, hon är drottning för mig. Hon är så mäktig och så förstående och accepterar hela mig. Jag har varit i förhållanden där jag har spelat trumma, och då har de sagt: ”Kan du låta bli att göra det där inomhus?”. Då har jag insett att vi inte passar ihop, säger Durek i podcasten “The Life Stylist Podcast”.

– Min nuvarande flickvän ropar bara: ”Fortsätt slå på den där trumman, sätt mer fjädrar på huvudet”. Eller: ”Nu spelar vi tv-spel”.

Enligt Durek är han inte ensam i hushållet om att ha kontakt med sitt andliga jag. Han påstår att Märtha Louise har något slags övernaturliga förmågor.

– Jag kan säga något till mig själv i mitt huvud och då hör hon vad jag tänker, säger Durek.

– Hon har krafter som påminner om mina. Jag kommer inte undan med något.

Tillsagd av döttrarna

Märtha Louise har tre döttrar från förhållandet med den nyligen avlidne exmaken Ari Behn: Maud Angelica, 16, Leah Isadora, 14, och Emma Tallulah, 11.

Durek har en bra relation med flickorna – men de är inte rädda att säga ifrån till honom. Speciellt när de upplever att mammas pojkvän sagt något ogenomtänkt.

– Hon har tre fantastiska tjejer som jag älskar. Och de säger åt mig. De säger: ”Så skulle du aldrig ha sagt, så skulle du aldrig gjort, vad menade du? Det där stämmer inte.” De hjälper mig förbättras, säger han.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt.

Foto: TT