Durek Verrett stod för pinsam miss – inför Märtha Louises döttrar

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett umgås tätt med prinsessans döttrar. Men den här gången gick det väldigt snett.

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett har varit tillsammans i snart två år nu. Det innebär att Durek även blivit en viktig figur för Märtha Louises barn, döttrarna Emma, 11, Leah, 15, och Maud, 17.

Durek har en bra relation med Märtha Louises flickor – men de är inte rädda att säga ifrån. Speciellt när de upplever att mammas pojkvän sagt något ogenomtänkt.

– Hon har tre fantastiska tjejer som jag älskar. Och de säger åt mig. De säger: ”Så skulle du aldrig ha sagt, så skulle du aldrig gjort, vad menade du? Det där stämmer inte.” De hjälper mig förbättras, har han sagt tidigare.

Leah berättar om sin relation till Durek Verrett

Leah har nu själv bjudit på en inblick i deras relation. Hon blev intervjuad i Schendis, en podcast producerad av tidningen Nettavisen.

Där berättar Leah för programledarna Julie Solberg och Rikke Monsen om hur Durek måste kämpa för att förstå hennes humor.

– Jag lärde mig sarkasm när jag var väldigt liten. Pappa satte sig ner med mig och förklarade: "Detta är sarkasm". Men Durek förstår inte sarkasm, så han tar allt seriöst. Jag skulle ha en Halloween-fest och då skulle vi servera virgin mojitos. Då frågade Durek mig: "Vadå, är inte du och dina vänner gamla nog för att dricka alkohol?" Då svarade jag: "Självklart är vi det, hehe". Han förstod inte sarkasmen, säger Leah.

LÄS OCKSÅ: Kate Middletons stora sorg – efter mardrömsbeskedet

Försökte förklara för Durek

Märtha Louise och Durek och döttrarna.

Durek har en nära relation med Märtha Louises döttrar.

Då gav sig Leah på att försöka förklara konceptet sarkasm för Durek. Tyvärr gick det inte som önskat.

– Jag valde ett dåligt exempel. Jag sa: "Jag vaknar varje morgon och knivhugger minst tre personer". Så då trodde han att sarkasm handlar om att döda. Han satt där och sa: "Jag ströp någon". Och det är ju inte det det handlar om, säger Leah.

Men trots missförståndet har Leah och Durek en väldigt kärleksfull relation. Det såg man på inlägget som Durek skrev när Leah fyllde år.

“Jag saknar dig och alla våra skratt och roligheter på Tik Tok så mycket. Jag älskar alla er och er mamma. Det går inte en dag utan att jag tänker på er. Grattis på födelsedagen, älskling. Du är ett så vackert, skinande ljus”, skrev han då.

LÄS OCKSÅ: Före detta vännen berättar sanningen om prins Daniel