Durek Verretts otroliga gåva till prinsessan Märtha Louise – kostar 87 miljoner kronor

Prinsessan Märtha Louise bor i ett hus värt 87 miljoner kronor – men ett stort frågetecken kvarstår.

Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän Durek Verrett har lite av ett distansförhållande. Hon är bosatt i Norge, där hon har sin familj, där hennes tre döttrar går i skola.

Durek däremot, han har sin bas i Los Angeles. Det är där han är utövande schaman av sjätte generationen, med storheter som Gwyneth Paltrow och Renée Zellweger på klientlistan. Och tittar man på Instagram kan man se att Durek har en väldigt glamorös bekantskapskrets. Han umgås med konstnärer, skådespelare och musiker – och bjuder gärna hem dem.

Prinsessan Märtha Louise får gåva från Durek

Han bor i ett lyxhus som rymmer sju sovrum, swimmingpool och underbar utsikt. Enligt norska Se og hör ligger totalarealen på svindlande 700 kvadratmeter.

Bostaden ska vara värd tio miljoner dollar, alltså 87 miljoner kronor. Visserligen hyr Durek bostaden, men det är onekligen en bostad värdig en prinsessans framtida make.

Men vem är egentligen hyresvärden? Det är ett mysterium i sig. Se og hör har lyckats luska ut att bostaden ägs av en stiftelse vid namn SN 1999 Trust. Det är dock en gåta som kvarstår: vilka står egentligen bakom stiftelsen?

Durek har på Instagram skrutit vitt och brett om sin otroliga utsikt.

– Här står jag på min uteplats. Härifrån kan jag se hela West Hollywood. Hade himlen varit klarare hade vi kunnat se ännu bättre, ända till Santa Monica. Varje morgon och kväll kommer jag ut hit bara för att titta på staden och skicka kärlek till alla. Det är så vackert, har Durek sagt i ett videoklipp på Instagram.

"Har skaffat huset för Märtha"

Och för Durek är det ett hem som ska rymma hela hennes nya familj.

– Jag har skaffat huset för Märtha och barnen. De behöver inte betala för någonting, jag tar hand om allt. Huset jag hade förr var inte stort nog för mig och familjen, men nu har jag ett hus där alla har ett eget rum, har Durek sagt.