Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Durek Verretts sexutspel blev för mycket för kung Harald

12 feb, 2021, 14:00 
Kung Harald och Durek Verrett
Durek Verretts sexutspel om prinsessan Märtha Louise blev för mycket för kung Harald.
Annons
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmenBrand logo
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmen

Durek Verrett är en udda fågel i kungliga sammanhang. När han och prinsessan Märtha Louise gick ut med att de är tillsammans var det inte bara norrmännen som reagerade – hela världen häpnade! Och gör det fortfarande.

Durek har också orsakat sin beskärda del av skandaler. Det är han den förste att erkänna.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, har Durek sagt när han gästade en podcast.

Durek Verrett med sexutspel – kung Harald sa ifrån

Kung Harald och Durek Verrett
Dureks sexutspel blev för mycket för kungen.

Skandalen som kanske är mest svårsmält för de konservativa lagda kom när han intervjuades i podcasten Ancient Wisdom Today.

– Ibland har jag sex tre till fyra gånger om dagen och min flickvän frågar alltid “ska du komma?” och jag svarar “nej, men jag ska ge dig så många orgasmer som du vill, vi kan hålla på ett par timmar om du vill, jag bryr mig inte, men jag ska inte komma”. Efteråt mediterar jag och sträcker ut mig, sa han i podcasten.

Annons

Det här var dock lite väl frispråkigt för kung Haralds tycke.

Enligt norska Se og Hör passade Märtha Louises närmaste på att ta ett snack med Durek när han var i Norge under julhelgen 2019.

– Durek ska ha fått höra att han ska hålla en låg profil. Det gäller också hur han använder sociala medier, har en källa med insyn sagt till Se og Hör.

"Jag låg och skakade"

För Durek har livet som blivande prinsessgemål varit en tuff omställning. Han har aldrig tidigare behövt utstå den här typen av bevakning.

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte, har han berättat.

Annons