Dureks agerande med Märtha Louise väcker reaktioner: ”En chock”

Dureks agerande med Märtha Louise väcker reaktioner: ”En chock”

Schaman Dureks och prinsessan Märtha Louises förhållande är allt annat än okontroversiellt.
Skandalerna fortsätter att avlösa varandra.
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

Durek Verrett, 45, och prinsessan Märtha Louise, 49, blev ett par 2019. Deras relation har skapat rubriker världen över och de har inte alltid framhävts i god dager.

Schaman Durek har hamnat i blåsväder flera gånger. Bland annat efter att han gett råd om coronaviruset till sina hundratusentals Instagramföljare, där han rekommenderar att tvätta händerna med en blandning av bland annat vodka och rosmarin, varpå man därefter ska vända sig till universum och läsa upp ett mantra. Något som döms ut och sågas totalt av experter som beskriver schamanens råd som ”idiotiskt och bedrövligt”. Samtidigt har prinsessan Märtha Louise fått hård kritik för att hon utnyttjat sin prinsesstitel för det kommersiella i samband med turnén Prinsessan och shamanen. Kritiker menar att hon borde avsäga sig sin kungliga titel, men hon vägrar.

LÄS MER: Dureks nya bisarra utspel – skämmer ut Märtha Louise

Schaman Durek Verrett om uppmärksamheten

Skandalerna har avlöst varandra, men Märtha Louise har vant sig med att få sitt liv synat och satt under lupp.

– Det är något jag stått ut med hela livet. Som liten klarade jag inte av det alls. Men jag har blivit tryggare i det sedan jag blev äldre. Efter ett långt liv i offentligheten är jag inte förvånad över att folk vill veta saker om mig och jag har märkligt nog vant mig, säger Märtha Louise i en intervju med Aftonbladet Söndag tidigare i år.

Märtha Louise tillsammans med sin pojkvän Durek Verrett.

Märtha Louise tillsammans med sin pojkvän Durek Verrett.

Schamanen däremot har haft det aningen jobbigare.

– När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte, har han tidigare berättat.

LÄS MER: Shaman Durek – provocerande orden om Märthas dotter

Durek förbjöds åka till Norge

Deras förhållande har även skapat rabalder inom hovet. Norske kung Harald satte ner foten i samband med Märtha Louises dotter Leahs konfirmation, då han stängde ute schamanen. Detta eftersom det skulle skicka fel signaler om de tar emot amerikanska gäster under rådande coronapandemi. Men nu har Durek Verrett trotsat kungens vilja och rest till sin älskade Märtha Louise för att fira henne på födelsedagen, vilket hon själv avslöjade i sociala medier för bara ett par dagar sedan.

 

”En av de viktigaste sakerna som den här coronatiden har visat mig, är att vi människor är tuffare än vi tror och kan klara allt, men det är bättre när vi har människorna vi älskar nära inpå”, skriver hon bland annat i inlägget.

Ingenting verkar kunna stoppa kärleken dem emellan! Inte ens prinsessans pappa kungens vädjande ord.

Foto: TT