Dureks chockerande avslöjande om relationen med Märtha Louise – hävdar att allt lögn

28 feb, 2022, 09:28 
Durek och Märtha Louise
Durek Verrett säger nu sanningen om relationen med prinsessan Märtha Louise.
Annons
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmen
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmen

Det var i maj 2019 som prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett första gången berättade offentligt om sitt förhållande. Deras relation har blivit rejält omskriven – och vållat ett par skandaler.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Durek och Märtha Louise med nytt besked om förhållandet

Tidigare i år kom plötsligt ett avslöjande om förhållandet – direkt från Durek. Enligt norska Se og hör hade Durek bjudit på en väldigt spännande nyhet om framtiden under en av sina livesändningar på Instagram.

Då fick han en direkt fråga från en av sina följare: när kommer kungen skicka ut ett pressmeddelande om att det blir bröllop?

Annons

Dureks svar var direkt och precist.

– Senare i år, broder.

Men nu vill Durek ställa saker och ting till rätta. Han har ställt upp i en exklusiv intervju med danska Billedbladet för att officiellt dementera att ett bröllop är nära förestående.

– Jag har inte ens friat till henne ännu. Så jag vet inte varför folk säger det. Det är märkligt, säger Durek.

"Jag satte mig ner med hennes föräldrar"

Däremot har Durek pratat om saken med Märtha Louises föräldrar.

– Jag är mycket gammeldags i hur jag sköter saker. Därför satte jag mig ner med kung Harald och drottning Sonja och bad om deras dotters hand. Om de hade sagt nej, då hade jag inte gått vidare med det. Jag sköter saker på ett hederligt och respektfullt sätt, säger Durek.

Överhuvudtaget föredrar Durek att skynda långsamt, som man säger.

– Då jag och Märtha började träffades ville jag att vi skulle börja med att jag uppvaktade henne i sex månader, utan intimitet, och bara lärde känna henne och hennes barn, innan vi kastade oss ut i ett förhållande, säger han.

Annons