Dureks fräcka kupp – som kommer att göra kungen rasande!

Durek kör på precis som vanligt.

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett rör upp starka känslor med sin kärlek.Deras nya drag är inget undantag.

Prinsessan Märtha Louise är en fri själ och har alltid varit. Hennes förhållande med Durek Verrett, även kallad schaman Durek, har vållat stor kontrovers i Norge – och inom det norska hovet.

Sedan Märtha Louise och Durek meddelade att de var ett par har skandalerna avlöst varandra. Utifrån det man kan läsa i norsk press, så har det norska kungaparet inte alltid varit helt nöjda med Dureks beteende. Nu har kung Harald fått en ny anledning till skaka på huvudet åt sin blivande svärson.

Durek trotsar förbudet med Märtha Louise – kungen kommer rasa

Norska Se og skrev tidigare under månaden att det var Harald och drottning Sonja som bestämde att Durek inte fick närvara när Märtha Louises dotter Leah konfirmerades. Harald tycker att det skulle skicka fel signaler om kungafamiljen tar emot gäster från USA – mitt under coronapandemin.

Men vad ser vi idag, på Märtha Louises födelsedag? Jo, Durek har rest hela vägen över Atlanten för att finnas vid sin älskades sida.

“Älskar överraskningar”

Så här skriver Märtha Louise själv om besöket.

“Jag älskar överraskningar. Och det bästa överraskningar var att du dök upp på min födelsedag, Durek, efter sex långa månader isär. Det har varit så utmanande och samtidigt fantastiskt, att vi har kunnat stärka våra band och vår förståelse för varandra även om vi inte kunnat träffas. En av de viktigaste sakerna som den här corona-tiden har visat mig, är att vi människor är tuffare än vi tror och kan klara allt, men det är bättre när vi har människorna vi älskar nära inpå”, skriver prinsessan.

Nu återstår det bara att se vad kung Harald tycker om saken.

 

LÄS OCKSÅ: Kungens beslut – Durek får inte träffa Märtha Louises barn: “Jag gråter och skriker”