Dureks galna kväll med lättklädda tjejer – medan Märtha Louise är i Norge

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise

Durek Verrett hade en vild fest medan flickvännen prinsessan Märtha Louise var i Norge.

Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paret
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise och pojkvännen Durek Verrett har ett distansförhållande. Det är en prövning för de tu, som inte gjort en hemlighet av deras förälskelse är av det intensiva slaget!

Speciellt Märtha Louise har svårt att vara utan sin kärlek. Det erkände hon i en intervju med det amerikanska prestigemagasinet Vanity Fair, där hon pratade om det Durek-fria livet under pandemin.

– Han skulle komma hit, men han har inte kunnat resa, vilket krossade mig totalt. Jag hamnade i en depression, där jag helt enkelt bröt ihop, sa Märtha Louise.

Durek Verrett hade vild fest utan Märtha Louise

I år har paret åkt fram och tillbaka för att kunna vara varandra nära. Först var det Dureks tur att resa över Atlanten. Han kom i början på 2021 och bosatte sig i Lommedalen tillsammans med Märtha Louise. Och när han återvände till sitt liv i Los Angeles, då var det prinsessans tur att resa till USA.

Men nu är de skilda åt ännu en gång. Märtha Louise är i Norge och tar hand om sina tre döttrar, går på boksigneringar, sköter sitt helt enkelt. Durek är i Los Angeles och håller igång med sin schamanverksamhet. Men det är inte det enda han gör.

På Instagram kan man se att Durek hade ett rejält hålligång på Halloween, i lyxhuset han hyr från en guru-stiftelse. Bilderna vittnar om att det var en minst sagt sprudlande kväll.

Durek hade hyrt in en magiker och en professionell fiolspelare. Han var själv klädd i helsvart, med en hög hatt.

Durek Verrett

Durek hade finbesök på Halloween!

Man kan verkligen föreställa sig att Märtha Louise tittar på Dureks bilder och önskar att hon var där.

Durek Verrett

Glada gäster på Dureks Halloween-fest.

Hon har tidigare sagt att hon planerar en permanent flytt till USA, för att kunna vara nära Durek.

– Just nu är det covid och svårt att planera, men vi planerar att flytta med tiden. Barnen kommer självklart med, sa hon då till den norska tidningen Verdens Gang.