Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dureks hemliga pik chockar alla - Märta Louise svarar

08 jul, 2022, 18:00 

Det var ett väldigt tydligt budskap!

Annons
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmenBrand logo
5 avslöjande detaljer: Därför lämnas Durek utanför kungliga värmen

Prinsessan Märtha Louise, 50, och Durek Verrett, 47, började sin kärlekshistoria redan för mer än tre år sedan och nu vankas snart ett härligt bröllop.

Svensk dam har tidigare skrivit om det som bekräftades vad gäller det planerigen av det framtida bröllopet.

När Se og Hør kontaktade norska hovet för att ta reda på mer detaljer om bröllopsplanerna fick de ett överraskande svar. Kungliga hovet i Norge är inte involverade i planeringen.

– Prinsessan Märtha Louise har uppgett att det ännu inte är klart när och var bröllopet kommer att äga rum. Kungliga hovet är inte med i planeringen, skriver kommunikationschef Guri Varpe till tidningen.

Den kryptiska piken

Nyligen så delade schamanen ett instagraminlägg där han understryker vikten av att paret finns där för varandra när det verkligen behövs. Han menar att det är en av hans vikitigaste uppgifter.

"En av de bästa grejerna med att älska min blivande fru är att finnas där för henne när hon tror att ingen ska finnas där för henne"

Annons

Vad Durek Verrett menar med inlägget är något oklart. Vi kan inte dra en slutsats men det helt klart ett tydligt buskap! Vem har inte funnits där för att stötta Märta Louise när hon behövt det?

Märta Louise svar är kärleksfullt - och instämmande

"Det där är så sant. Att fråga vad den andra personen behöver gör att man kan finnas där för dem så att de känner sig stöttade och älskade. Du gör det för mig, jag hoppas att jag är där för dig på samma sätt.😍❤️"

Det verkar finnas mycket kärlek mellan dem. Så fint!

Foto: TT

Annons