Dureks intima möte – med svenska stjärnan

Durek har inte bara en prinsessa till flickvän – han känner också alla i Hollywood.I hans närmaste krets finns en svensk skådisstjärna som varit med i stora tv-serier som Arkiv X och Beverly Hills.

I maj 2019 presenterade prinsessan Märtha Louise sin nye pojkvän Durek Verrett. Eller som han också kallas: Shaman Durek, guru i Hollywood och rådgivare till kändisar som Gwyneth Paltrow och Renée Zellweger.

Durek har en stor, glamorös bekantskapskrets i USA som består av både skådisar och musiker. Den har också en viss blågul prägel, vet vi nu.

Dureks möte med svenskan

Durek la nämligen nyligen upp en bild från en brunch han haft med ett gäng kompisar. Bland dessa fanns Caroline Lagerfelt, 72, svensk friherrinna och skådespelare. Hennes pappa var Karl-Gustav Lagerfelt, en svensk FN-diplomat och ambassadör.

“Att samlas med sina vänner för att berätta positiva, livsbejakande historier är mycket bättre än att sitta och klaga på livet och alla våra hemska upplevelser. Tycker ni inte?”, skriver Durek.

Caroline, som på bilden står nära Durek och håller om hans arm, har delat bilden vidare.

“Det var en magisk brunch med mina älskade vänner”, skriver hon.

Har en stor meritlista

Caroline växte upp mestadels utomlands på grund av sin pappas arbete, men hon tog studenten på en svensk skola. Hennes meritlista som skådespelare är minst sagt imponerande. Hon har varit med i stora amerikanska tv-serier som Beverly Hills 90210, I lagens namn, Frasier, Arkix X och Gossip Girl.

Hon har även spelat Greta Garbo i en teaterpjäs. Då fick hon lysande recensioner – och berättade att hon gärna skulle ta med pjäsen till Sverige.

– Visst vore det underbart att få debutera i Sverige som Greta Garbo efter alla år i USA, har hon sagt till Expressen.