Dureks nya kärleksförklaring till sin ”gudinna” Märtha Louise: ”Betyder allt”

Märtha Louise Durek

Kärleken verkar vara starkare än någonsin, verkligen roligt att se prinsessan Märtha Louise så lycklig. Se nya bilden på paret här.

Kärleken till prinsessan Märtha Louise håller verkligen i sig och blir bara djupare. I alla fall verkar det så om man läser på Shaman Dureks egen Instagramsida.

Där han han precis lagt ut denna fina bild på sig själv och sin stora kärlek i livet, den norska prinsessan, sittandes i gröngräset på någon typ av färgglad filt.

Durek Märtha Louise

Fotot är taget av Shaman Dureks syster

Fotografiet har tydligen tagits av Dureks syster, Angelina Verrett, som givetvis också har ett Instagramkonto där hon delar med sig av sin personliga livsvisdom.

– Har tillbringat en tid i Hamptons med min egen gudinna och familjen. Det är så uppfriskande. Familjen betyder verkligen allt för mig, skriver en lycklig Durek.

Just nu befinner sig alltså Durek och prinsessan Märtha Louise i USA,  i lyxiga Hamptons som ligger en bit utanför New York.

Vi såg ju alldeles nyligen några härliga bilder från USA som prinsessan själv lade ut, på sig, Durek och den välkända Hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrow.

Märtha Louise Gwyneth Paltrow

Prinsessan menade att man växer extra mycket genom att träffa nya fantastiska människor och att det var en verklig gåva att få ha träffat en så härlig människa som Gwyneth.

Märtha Louises hyllning till Gwyneth Paltrow

– Din klokhet, styrka och klara vision tillsammans med din mjuka person som du kombinerar med en stor dos humor, du är så inspirerande, skrev prinsessan förtjust om filmstjärnan.

Durek skriver, i sin tur, vidare om hur kul det är att han någon som han kan spela videospel tillammans med och njuta av livet:

– Att ha en person som dansar tillsammans med dig, som du vandrar med längs stranden och som du kan titta på stjärnorna med.

Shaman Durek fortsätter sedan att ösa beröm över sin nyfunna kärlek, den norska prinsessan Märtha Louise.

– För att inte tala om våra djupa livsomvälvande samtal vi har, det känns som himmelriket på jorden. Livet kan bara inte bli bättra än så här! Jag känner mig välsignad och har blivit en bättre man efter att jag fått en kvinna som prinsessan Märtha Louise i mitt liv.

Han avslutar sedan med att fråga sina följare vem som tänder deras livsglöd och vem som gör dem lyckliga.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: