Dureks nya ord om Ari Behn väcker reaktioner – sa det inför alla

Durek verkar ha höga tankar om Ari.

Durek Verrett är inte en man som skräder orden.Nu har han sagt sitt om flickvännen Märtha Louises exman Ari Behn.

Maud Angelica Behn fick en hel värld att börja gråta med sitt sagolikt vackra tal på pappa Ari Behns begravning. Hon bjöd på så kloka och insiktsfulla ord att man häpnade över att flickan bara var sexton år gammal.

Durek nämner Ari Behn i sin gratulation

Tidigare i veckan firade Maud sin 17:e födelsedag. I sin gratulation på Instagram nämnde mamma Märtha Louise just det berömda talet.

“Även i din mörkaste stund visade du världen att du tänker på andra, när du delade med dig av din visdom i ditt tal på din pappas begravning. Din talang för att teckna och måla (som du sannerligen inte fått från mig) verkar tillhöra en betydligt äldre person. Jag är så stolt över dig, min älskling”, skriver Märtha Louise.

Under samma inlägg har även Märtha Louises pojkvän Durek Verrett skickat en gratulation. I den nämner han Ari flera gånger. Durek har helt klart koll på att Ari också var en konstnärlig begåvning av rang.

“Jag är så glad att din mamma och Ari satte dig till världen. Vi vet att du har kommit från vackra föräldrar för du är en så vänlig, älskvärd, poetisk själ med ett ödmjukt hjärta och skarp hjärna. Jag älskar hur du tänker kring livet, människor och konst. Jag älskar hur exalterad du blir när du målar en ny teckning. Du har fått så många konstnärliga gåvor från drottning Sonja och din fantastiska pappa”, skriver Durek.

“Jag önskar att jag var där och kunde fira din födelsedag, fira dagen då du blev du.”

“Vi saknade dig”

Durek verkar ha höga tankar om Ari.

Durek verkar ha höga tankar om Ari.

Både Märtha Louise och Maud uppskattade Dureks inspel. Det kan man se på kommentarerna som de har skrivit under hans.

“Tack för de här fantastiska orden, älskling. Vi saknade dig under firandet idag”, skriver Märtha Louise.

“Ni är så fantastiska. Jag vet inte hur jag ska tacka er. Det betyder så mycket. Jag älskar er”, skriver Maud till Durek och Märtha Louise.