Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dureks oväntade utspel – när kung Harald låg på sjukhuset

28 sep, 2020, 21:00 
Durek kör på precis som vanligt.
Kung Harald fick akut åka till sjukhus. Då gick svärsonen Durek ut och gjorde något som väckte reaktioner.
Annons
Silvias kärlekshyllning till kungen – allt fångas på film!Brand logo
Silvias kärlekshyllning till kungen – allt fångas på film!

Kung Harald skulle i fredags till Lillehammer för att besöka drottning Sonjas barndomshem. Men så kom beskedet som fick hela Norden att stanna upp.

Kung Harald hade blivit akut inlagd på sjukhus.

“Hans majestät kung Harald blev tidigt i dag inlagd på Rikshospitalet”, stod det i pressutskicket från det norska hovet.

Senare fick vi höra att Harald drabbats av andningssvårigheter. Covid-19 kunde dock snabbt uteslutas, och enligt Sonja är Harald på bättringsvägen.

Beskedet lär ändå dock skapat stor oro bland Haralds nära och kära. Men hur känner hans eventuellt blivande svärson, Durek Verrett? Frågan har ställts i helgen.

Dureks ord – när kungen låg sjuk

Durek kör på precis som vanligt.
Durek kör på precis som vanligt.

Durek har nämligen kört på som vanligt på Instagram, utan att någon gång nämna Harald och hans sjukhusvistelse. Och då har ändå hans publiceringstakt varit lika hög som vanligt.

Annons

I går, till exempel, gratulerade han och prinsessan Märtha Louise sin kändiskompis Gwyneth Paltrow på födelsedagen.

– Stor grattis på födelsedagen, syrran, säger Durek i klippet.

– Älskar dig, säger Märtha Louise.

Faktum är att det har rått en viss kyla mellan Durek och kung Harald på sistone. Enligt norska Se og var det Harald och Sonja som bestämde att Durek inte fick närvara när Märtha Louises dotter Leah konfirmerades. Harald tyckte att det skulle skicka fel signaler om kungafamiljen tar emot gäster från USA – mitt under coronapandemin.

 

“Tuffare än vi tror”

Sedan dök Durek ändå upp i Norge, för att hälsa på Märtha Louise.

“Jag älskar överraskningar. Och det bästa överraskningar var att du dök upp på min födelsedag, Durek, efter sex långa månader isär. Det har varit så utmanande och samtidigt fantastiskt, att vi har kunnat stärka våra band och vår förståelse för varandra även om vi inte kunnat träffas. En av de viktigaste sakerna som den här corona-tiden har visat mig, är att vi människor är tuffare än vi tror och kan klara allt, men det är bättre när vi har människorna vi älskar nära inpå”, skrev prinsessan på Instagram.

 

Annons