Dureks plan – ska få Märtha Louise att lämna Norge för gott

Märtha Louise och Durek har varit tillsammans i över ett år nu.

Märtha Louise och Durek har stora framtidsplaner.I dessa ingår ett besked som kan bli ett hårt slag för Norge.

Det var i maj 2019 som prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett första gången berättade offentligt om sitt förhållande. Sedan dess har Schaman Durek, som han kallar sig, hunnit röra om rejält i det norska kungahuset.

Men Durek och Märtha Louise låter inte sin kärlek bli infekterad av skriverierna. I en ny intervju med Daily Mail har Durek avslöjat att han går i giftastankar.

Durek har ny plan för Märtha Louise

Märtha Louise och Durek är ett kontroversiellt kärlekspar.

Märtha Louise och Durek är ett kontroversiellt kärlekspar.

Han har dessutom en idé om att han ska få Märtha Louise att emigrera från sitt hemland.

– Jag kan säga en sak. Äktenskap är definitivt inte otänkbart. Vår plan är att i framtiden bo ihop. Inte i Norge, utan i USA, säger Durek till Daily Mail.

– Och låt mig säga en sak, oavsett vad folk säger: det är vårt liv. Märtha och jag tänker leva som vi vill leva.

“Vi gråter mycket”

Just nu tvingas dock Durek och Märtha Louise förlika sig med att leva isär. Anledningen stavas coronaviruset. Märtha Louise är i Norge med sina tre döttrar, medan Durek är kvar i Los Angeles. De ringer varandra dagligen.

– Vi gråter mycket och är ledsna över att vi inte kan träffa varandra, men vi är också medvetna om vad som händer i världen och vi är tålmodiga. Men vi har varandra och teknologin, så vi kan se varandra och prata hela tiden.

Märtha Louises döttrar Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah har också varit i Los Angeles vid ett flertal tillfällen för att träffa Durek.

– Vi har en hundraprocentig relation, det fungerar perfekt. De säger vad de vill till mig, när de vill. Jag lyssnar, jag ger dem utrymme, det är underbart, säger Durek.