Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dyrt när prinsessan Beatrice hyr ut sig själv

25 maj, 2016, 12:05 
Nu kan de rika och berömda hyra prinsessan Beatrice som talare till olika tillställningar och event. Prins Andrews äldsta dotter tjänar pengar på sin kungliga status – något som hon lärt sig att göra av mamma Fergie?
Annons
Princess-Beatrice

Amerikanska tidningen People berättade i februari 2015 att prinsessan Beatrice, 27, packat väskorna för att flytta över Atlanten och bosätta sig i New York. Tidningen uppgav att Beatrice skulle lära sig mer om finanser.

Prinsessan Eugenie och prinsessan Beatrice
Prinsessan Eugenie och prinsessan Beatrice

Sedan hon slutat sitt jobb på Sony Europe har hon och pojkvännen Dave Clark roat sig med att lyxsemestra lite här och där över världen. Något som hon också fått rejäl kritik för. I New York skulle det bli ändring på saker och ting, inga mer skidsemestrar i alperna eller sol i Karibien på ett tag…

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Beatrice-Dave-Clark-ibl

Mycket shopping har det blivit i metropolen, men prinsessan har också funnit ett nytt sätt att tjäna pengar. Hon hyr ut sig själv som föreläsare. Beatrice gick i sin systers, prinsessan Eugenies, fotspår när hon flyttade till New York. Nu verkar det som om mamma Fergie är förebilden. Hertiginnan av York sägs fakturera mellan 500 000 och 1 miljon kronor för sina personliga framträdanden.

te-fergie

– Prinsessan Beatrice tar rejält betalt för sina tjänster som en hyrd, professionell talare, skriver The Telegraph.

Enligt den brittiska tidningen dök en profil av drottningens barnbarn, 27, upp på webbplatsen för APB: s Speakers International.  Profilen beskriver henne som “femte barnbarn till drottningen av England och sjunde i tronföljden”.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons