Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ebba Busch Thor reste iväg utan maken – kort före skilsmässan

05 dec, 2019, 18:00 
I dag kom förklaringen till att Kd-ledaren Ebba Busch Thor reste ensam för att fira gode vännens födelsedag.
Annons

Det var festveckan som alla pratade om – och det blev stora rubriker när Kd-ledaren Ebba Busch Thor dök upp på festfixaren Micael Bindefelds extravaganta och fem dagar långa 60-årsfirande i Tel Aviv i september.

Hela festsällskapet bodde på lyxhotellet The Jaffa i den gamla delen av stan och där fanns födelsedagsbarnets alla kändisvänner, som Pernilla Wahlgren, Izabella Scorupco, Carola, Lena Philipsson, Camilla Läckberg, Nyamko Sabuni (L) och Ulf Kristersson (M). Samt alltså även Ebba Busch Thor.

Ebba Busch Thors semester utan maken Niklas

Hon var en av de 140 gästerna – men det var inte hennes man Niklas. Han saknades vid sin frus sida på denna privata resa, ett faktum som fick sin förklaring när Ebba Busch Thor tidigare i dag gick ut och berättade att de ansökt om skilsmässa:

Annons

– Under hösten har vi bott isär och det är med stor sorg som vi nu är vid den här punkten. Vårt gemensamma liv kommer fortsätta som vänner och föräldrar till världens finaste barn. Vi ber nu om respekt för att få lugn och ro och för att det här rör oss och vår familj. Vi är det bästa teamet för våra barn, det har vi alltid varit och kommer alltid att vara även framåt.

På kungens 70-årsfirande 2016.

Att Ebba och Niklas Busch Thor har en bra relation även den här hösten är något som hon betonade i sin hyllning på Instagram inför Fars Dag i november:

– Niklas har dragit ett tungt lass när det gäller hämtningar och lämningar på förskolan de här åren. Men det är inte det som gör honom till en så fin pappa. Han tröstar, leker, stöttar, busar och älskar dem villkorslöst. Han är där för dem. Birger och Elise är nog beredda att fira fars dag varje dag, skrev Ebba Busch Thor då.

Foto: TT, Instagram.

Annons