Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter 16 månader – nu avslöjar Märtha Louise sanningen om Ari Behns död

26 mar, 2021, 17:00 
Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn
Prinsessan Märtha Louise har efter sexton månader berättat sanningen om Ari Behns död och påverkan den fick på familjen.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 12?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 12?

Prinsessan Märtha Louise hade ett omtumlande 2020, minst sagt. Bortsett från pandemin, så hade hon också sorgen efter exmaken Ari Behn att hantera – samtidigt som hon ville underlätta så mycket som möjligt för döttrarna Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn, Emma Tallulah Behn.

Prinsessan Märtha Louise berättar om Ari Behn

Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn
Det var i det här huset som den ofattbara tragedin inträffade.

Nu ska vi få en unik inblick i hur året blev för Märtha Louise. Den 7 april är det premiär för "Märta", en dokumentärserie om prinsessan och hennes liv.

– Jag är en offentlig person, och pressen skriver mycket om mig. Denna serie är en möjlighet att visa mitt liv på ett annat och nytt sätt, har Märtha Louise själv sagt i ett pressmeddelande.

– Det har varit viktigt för mig att detta inte är ett tv-projekt som letar efter sensationer. Jag kan öppna mig för kameran, men samtidigt är jag väldigt mån om sanningen och att man inte bidrar till spekulationer om mig och mitt liv.

Annons

Så här kan man läsa i TV2:s egna programbeskrivning.

"Märtha Louise har många roller. Hon är prinsessa, entreprenör och internationell kändis, samtidigt är hon trebarnsmor och tillsammans med den kontroversielle amerikanske schamanen Durek Verrett. I dokumentärserien Märtha följer vi Märta Louise och hennes tre döttrar genom ett väldigt krävande år, och vi får veta hur det känns att ha hela kungarikets blick på sig", skriver TV2.

Berättar om tiden efter Ari Behns död

Och första avsnittet lär bli väldigt starkt. Det heter "Veien tillbake", "Vägen tillbaka", och kommer kretsa kring tiden då Aris självmord fortfarande var färskt.

Från avsnittsbeskrivningen:

"Ari Behns tragiska bortgång kommer som en chock för den lilla familjen. Vägen tillbaka till vardagen är tuff, men den gör också banden mellan dem är ännu starkare."

Annons