Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter alla bråken – nu flyttar adelsmannen från lyxvåningen

24 okt, 2019, 18:00 
AvEmma Sanderberg
Adelsmannen Alexander Schulman med familj lämnar lyxvåningen på Östermalm efter bara två år.
Annons

Alexander och Amanda Schulman säljer nu sin lägenhet på Östermalm i Stockholm. Amanda avslöjade nyheten i sin story på Instagram. Det är bara drygt två år sedan som Alexander, Amanda och deras tre barn sålde sin förra lägenhet på Östermalm och flyttade till den de bor i nu.

Tog över lägenheten efter Peter Settman

Lägenheten de nu säljer är en våning på 290 kvadratmeter och innan Alexander och hans familj flyttade in där bodde Peter Settman där med sin familj. Var Alexander planerar att flytta vet vi inte, kanske blir det en annan våning på Östermalm eller så flyttar de ut på landet. Vem vet?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Alexander Schulman och Amanda Schulman.
Alexander Schulman och Amanda Schulman.

Efter all turbulens som varit kring Alexander flyttar de alltså. Vid den senaste incidenten, som vi skrev om för en vecka sedan, hamnade Alexander i bråk med Alexander Pärleros, och fick många kändisar emot sig på Instagram. Innan dess har Alexander kritiserat kungafamiljen, vilket fick prinsessan Madeleine att totalt ignorera honom när de möttes utomlands nyligen via gemensamma vänner.

Amanda Schulman har inte heller haft det så lätt det senaste, hennes företag som hon hade tillsammans med Hannah Widell gick i konkurs för ett par månader sedan. Men nog ska det gå bra – de båda är enorma framgånsmaskiner.

Foto: TT

Annons