Efter alla frågetecken kring Meghan – dokumenten avslöjar sanningen

meghan markle prins harry

Kungahusets stab byter regelbundet ut kodmanen för sina kungligheter – nu är det nog dags igen eftersom Meghans och prins Harrys alter egon avslöjats av misstag.

CAMERA PRESS / IBL
Den pågående konflikten mellan Meghan Markle och Daily Mail fortsätter, nu kommer ny information fram.

I somras släpptes biografin Finding Freedom som följer Meghan och Harrys liv från att de träffades till att de bröt sig ut från kungahuset och läsaren blir bjuden på ett intimt projekt av de båda. Paret har hela tiden hävdat att de aldrig har hjälpt författarna med information till boken, men nu har det kommit fram dokument som visar på motsatsen, skriver Daily Mail.

I det dokumentet medger Meghan att hon delat med sig av information till en tredjepartsperson som hon visste hade kontakt med författarna Omid Scobie och Carolyn Durand.

Dokumentet avslöjar även att hon har gjort försök att få hennes far att sluta prata med medierna och sprida bilden av att hon hade ”övergivit” honom, något som inte stämde enligt henne själv.

meghan markle prins harry

Meghan har förnekat ett samarbete mellan henne och författarna till boken Finding Freedom.

Stella Pictures

Dokumentet visar – Meghan förde vidare information

Meghans advokat skriver: Hon indikerade till en person hon visste redan hade närmats av författarna vilken bild angående det ovanstående som faktiskt var sann (vilket flera personer redan visste) och det fick kommuniceras till författarna för att undvika att sprida felaktig information.

Hon insisterar däremot i brevet att hon sedan inte vet hur mycket av informationen som fördes vidare.

Dokumenten har kommit fram i samband med den pågående stämningen mot Associated Newspapers för att de har publicerat utdrag ur ett brev Meghan skickade till sin far efter bröllopet med Harry 2018, där de gått över gränsen för vad som är privat enligt hertiginnan. Meghan advokater skickade in dokumenten till högsta domstolen i England under förra veckan.

Det är ett svar på Daily Mails tidigare anspråk om att hon har samarbetat med författarna för att skriva Finding Freedom.