Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter bilderna – frågetecknet kring prins Louis växer

22 nov, 2023, 08:00 
Louise Wibergh Lenti
Prins Louis

Folket vill se mer av den charmiga lilla prinsen!

Annons
Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma KateBrand logo
Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma Kate

Prins Louis är charmtrollet som, trots sina unga ålder, redan roat oss mycket med sitt uttrycksfulla sätt.

Nu önskar folket att de ska få se honom ännu mer i offentligenheten. Den årliga julkonserten är ett ypperligt tillfälle menar många.

Fjolårets stora överraskning

Kate Middleton har en årlig tradition av att bjuda in till en härlig julkonsert på Westminister Abbey i London. Varje år dedikeras konserten till speciellt utvalda grupper i samhället. I år ges ett extra fokus till de som jobbar med att ta hand om utsatta barn och familjer runtom i landet.

Kungafamiljen brukar närvara vid konserten och förra året överraskades allmänheten av ett par riktiga hedersgäster. Prinsessan Charlotte och prins George dök upp intill sina föräldrar och fick för första gången njuta av konserten på plats.

UK ROYALS AT CHRISTMAS CAROL SERVICE IN LONDON
Kate Middleton och prins William med dottern Charlotte och sonen George vid förra årets julkonsert vid Westminister Abbey i London.

Årets konsert ska "ha något för alla" och publiken kommer att få höra Westminister-kören sjunga landets mest älskade julsånger. Man har också bjudit in flera gästartister så som Adam Lambert, Beverley Knight, Jacob Collier, Freya Ridings och James Bay – alla kända för gedigen skönsång.

Annons

Folket ropar efter lillprinsen

Även detta år förväntas kungafamiljen närvara vid konserten. Bilderna från förra årets besök av kungabarnen väckte en gemensam fråga från folket – kommer vi få se även yngsta prins Louis i år?

När nyheten kom att det skulle bli en konsert även i år började kommentarerna rulla in, rapporterar den brittiska tidningen HELLO!.

"Jag hoppas att prins Louis kommer följa med sina syskon i år om de närvarar vid julkonserten", skrev en.

"Julkonserten kommer bli så vacker med vacker musik och alla i härlig julstämning. Förhoppningsvis kommer prins Louis och prins George och prinsessan Charlotte vara med på årets julkonsert tillsammans med kungafamiljen", skriver en annan.

Tidningen HELLO!s kungliga expert Emily Nash har svarat läsarna att det inte är omöjligt att deras önskar går i uppfyllelse.

"Prins Louis är lite äldre nu och har större erfarenhet av att vara med i offentliga sammanhang. Han lyckades sitta igenom större delen av sin farfars kröning i maj, så han kan mycket väl vara redo att återvända till Abbey" skriver hon.

Vi får hålla tummarna att lillprinsen får följa med i år. För visst hade det varit underbart för familjen att få dela den upplevelsen tillsammans!

Foto: TT

Annons