Efter Charlenes avhopp – bilderna på barnen visar sorgliga sanningen

charlene

TTcc
Prinsessan Charlene är sjukskriven och saknades när barnen Jacques och Gabriella följde med på utställning.
Slå på ljud

Charlene av Monaco är en färgstark karaktär inom kungavärlden och det är inte alltid det går att förutse vad hon tänker ta sig för härnäst. Hon har ofta hållit sig i bakgrunden, snudd på undangömd. De senaste åren har furst Albert ofta fått dyka upp på evenemang utan sin hustru vid sin sida, vilket har mötts med både förvåning och besvikelse.

Så var även fallet när Monaco Grand Prix, stadens prestigefulla formel 1-tävling, gick av stapeln. Furstefamiljen fanns där, men Albert fick klara sig ensam utan Charlene.

Den här gången fick vi dock ett konkret svar, direkt från hovet. Charlene är sjuk, meddelades det.

Albert tog med sig tvillingarna på museum.

Claudia Albuquerque / Bestimage

"Under en resa till den afrikanska kontinenten som en del av ett naturskyddsuppdrag, drog furstinnan Charlene på sig en öron-, näsa-, halsinfektion som innebär att hon inte kan resa. Tyvärr kommer hon inte att kunna närvara vid Monaco Grand Prix. Furstinnan Charlene skickar sina lyckönskningar till motorklubben Monaco, arrangörerna av loppet och till förarna och lagen som är en del av det här fantastiska motorsportsevenemanget", kunde vi läsa i uttalandet från Monacos hov.

Albert och tvillingarna utan Charlene

Nu har vi återigen fått se furstefamiljen ute på uppdrag, men utan Charlene.

Furst Albert tog med sig tvillingarna Jacques och Gabriella på Monacos havsmuseum och gick på en ny utställning om havet. De två små kungligheterna skötte sig som vanligt exemplariskt och såg ut att njuta av den lärorika underhållningen.

Charlene är fortsatt sjukskriven och även om hon såklart är saknad är det helt rätt beslut att sätta sin hälsa i första rummet!

LÄS MER: Drottning Ingrid älskades av alla – skadades av stor tragedi

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Bakom kulisserna – Märtha Louises kritiserade möten med Durek