Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprins Haakon har varit i Spanien

06 feb, 2012, 08:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Efter Open Forum-mötet i Davos tog sig kronprins Haakon över till Spanien och Cordoba i Andalusien, men nu är som bekant åter hemma i norden.

Som vi berättat om tidigare har kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit varit med på Open Forum-mötet i Davos i Schweiz. Efter det reste kronprins Haakon vidare mot Spanien och Andalusien och sedan reste de över till Danmark i lördags för att fira kronprinsessan Mary som fyllt 40 år. En utflykt som slutade med ett flygdrama.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi ser honom här på promenad i Cordoba där han bland annat tog en tur runt i stan och besökte den kända moskén La Mezquita som sedan byggdes om till en katedral. Lokala tidningar skrev också om besöket och berättade att den norske kronprinsen åt gott på restaurangen Bandolero.

Tidningen El Pais uppger att kronprinsens besök var oväntat och av helt privat natur. De avslöjar även att Haakon bodde på hotel Casas de la Judería.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons