Efter frånvaron – Charlene är tillbaka

Efter frånvaron – Charlene är tillbaka
Ryktena har varit ihärdiga den sista tiden kring Albert och Charlene och många har trott att parets relation har fått en fnurra på tråden. Men nu visar fursteparet att det inte finns något att oroa sig för.
Annons

Furst Albert och furstinnan Charlene syns sällan ihop och fler och fler undrar hur deras relation egentligen ser ut. När årets största kungliga händelse, trontillträdet i Japan, stod på agendan dök Albert upp själv utan hustrun vid sin sida.

Annons

Många trodde att Charlene hade stannat kvar i Monaco på grund av andra kungliga plikter, men efter ceremonin visade det sig att hon också var på plats i Japan men valt att inte delta.

Charlene och Albert
Charlene och Albert var med och delade ut gåvor till Monacos äldre.
Annons

Detta spädde på ryktena ytterligare om en möjlig spricka mellan paret, varför representerar de inte tillsammans? Men nu sätter de stopp på alla rykten och visar sig tillsammans igen. När Albert skulle dela ut gåvor på ett event som Röda korset anordnade i Monte-Carlo, stod Charlene vid hans sida.

Charlene och Albert delade ut gåvor

Paret delade ut presenter i vita papperspåsar med välgörenhetsorganisationens emblem till äldre invånare i Monaco. Senast de sågs tillsammans innan eventet i Monte Carlo, var i september när deras barn började skolan igen efter sommaren.

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Efter frånvaron – Charlene är tillbaka”

 1. Eva M skriver: 18 november, 2019

  På deras Instagram är det fler som tror att furstinnan väntar barn inte otroligt.


 2. Dorte skriver: 18 november, 2019

  Jo, de er da i samme rum, men særligt lykkelige ser de nu ikke ud …


 3. Surkärring skriver: 18 november, 2019

  Det är nog mer än en fnurra. Hon ser ledsen ut. Han ser ut som om ingenting hänt. Man kan läsa in hur mycket som helst i bilder och hennes kroppspråk säger mig att hon inte mår bra trots tvillingarna. Kanske är barnen hennes livlina.


  1. AstridA skriver: 19 november, 2019

   Jag håller med dig. Ett trist uppsyn har länge varit hennes varumärke. Prinsen ser alltid ut att vara på gott humör. Kommer ni i håg deras bröllop? Inte många lyckliga leenden. Mycket tårar som inte var glädjetårar. Antingen har hon svårt att leva med sig själv, eller så har hon svårt med att leva med fursten av Monaco. Men vacker är hon! Så det räcker!


 4. charlotte skriver: 19 november, 2019

  Charlene försöker hålla modet uppe men verkar mycket nedstämd. Albert verkar inte bry sig.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar