Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter frånvaron – Charlene är tillbaka

18 nov, 2019, 15:00 
AvEmma Sanderberg
Ryktena har varit ihärdiga den sista tiden kring Albert och Charlene och många har trott att parets relation har fått en fnurra på tråden. Men nu visar fursteparet att det inte finns något att oroa sig för.
Annons

Furst Albert och furstinnan Charlene syns sällan ihop och fler och fler undrar hur deras relation egentligen ser ut. När årets största kungliga händelse, trontillträdet i Japan, stod på agendan dök Albert upp själv utan hustrun vid sin sida.

Många trodde att Charlene hade stannat kvar i Monaco på grund av andra kungliga plikter, men efter ceremonin visade det sig att hon också var på plats i Japan men valt att inte delta.

Charlene och Albert
Charlene och Albert var med och delade ut gåvor till Monacos äldre.

Detta spädde på ryktena ytterligare om en möjlig spricka mellan paret, varför representerar de inte tillsammans? Men nu sätter de stopp på alla rykten och visar sig tillsammans igen. När Albert skulle dela ut gåvor på ett event som Röda korset anordnade i Monte-Carlo, stod Charlene vid hans sida.

Charlene och Albert delade ut gåvor

Paret delade ut presenter i vita papperspåsar med välgörenhetsorganisationens emblem till äldre invånare i Monaco. Senast de sågs tillsammans innan eventet i Monte Carlo, var i september när deras barn började skolan igen efter sommaren.

Foto: TT

Annons