Efter Jack Brookbanks första uppdrag med Eugenie: "Nu förstår jag bättre"

24 mar, 2019, 08:00 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Prinsessan Eugenie
Prinsessan Eugenie avslöjar nu att att det var otroligt viktigt för henne att ha med sin man Jack Brooksbank till senaste uppdraget. Besöket gick nämligen till en plats, som betytt mycket för henne och där hon fick ovärderlig hjälp.
Annons

– Det är en sådan stor ära för mig att vara här i dag. Jag känner att mitt skelett och mitt blod är en del av den här byggnaden.

Orden är prinsessan Eugenies. Hennes man, Jack Brooksbank, stod bredvid henne inne i den nya byggnaden “Stanmore Building” som paret var där för att inviga på “Royal National Orthopaedic Hospital”. Det var här, på detta sjukhus, som Eugenie opererades och fick vård för sin svåra skolios. Kvar är ärren i nacken och på ryggen, som hon stolt visade upp på sin bröllopsdag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det har gått 17 år sedan hon genomgick sin operation på sjukhuset.

– Det är viktigt för mig att Jack i dag kan se hur det ser ut på den plats som betyder så mycket för mig. Vi är nygifta och delar allt. Nu kan han förstå vad jag gick igenom och träffa alla underbara människor som arbetar här. Ni gör stordåd varje dag!

Annons

– Nu förstår jag bättre vad min hustru gått igenom, sade Jack.

Jack Brookbanks första uppdrag

Det var Jack Brooksbanks första kungliga uppdrag. Han fick nu se var Eugenie blivit behandlad för sin skolios, samtidigt som han skolades in i det kungliga arbetet. Nu hjälper han sin hustru med att representera kungariket. Drottning Elizabeth är nöjd. Hon är 92 och behöver medelmmarna i familjen att göra nytta för landet.

Eugenies bröllop blir kändistätt

Brooksbank utbildades vid Stowe School i Buckinghamshire innan han studerade vid University of Bristol. han har sedan varit i barindustrin. Han var generalchef för Mahiki, en nattklubb i Mayfair som ofta besöktes av hustruns kusiner Prince William och Prince Harry i sin ungdom. Nu är Jack Brooksbank varumärkesambassadör för Casamigos tequila.

Eugenie och Jack Brooksbankgifte sig i oktober i höstas. Många kikade på prinsess-magen för att se om det snart blir utökning i familjen. Själva är paret mycket hemlighetsfulla och det återstår att se om det blir en baby snart, vilket ju vore roligt.

Foto: TT

 

Annons