Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter krisen i Danmark – Frederiks och Marys besked med barnen

03 dec, 2023, 23:00 
Frederiks och Marys lycka – efter stormiga tiden!
Annons

Kronprins Frederik har varit i ropet ända sedan bilder på han och mexikanska modellen Genoveva Casanova publicerades i spanska skvallertidningen Lecturas.

Så träffades Mary och Frederik!Brand logo
Så träffades Mary och Frederik!

Efter bilderna har Frederik omgärdats av otrohetsrykten. Han har själv inte bemött anklagelserna, men Genoveva Casanova var snabbt ute och dementerade att det skulle röra sig om någon romans.

– Varje påstående av den här typen saknar inte bara fullständigt sanningen utan ger också en felaktig bild av fakta på ett illvilligt sätt. Det här är redan i händerna på mina advokater, som kommer att ta de relevanta stegen för att skydda min rätt till heder, sanning och privatliv.

Annons
Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary
Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary.

Familjens kreativa lösning

Ryktena har så klart påverkat den danska kungafamiljen, men det verkar ändå som att de skakat av sig den rätt bra och nu omfamnat den månad som går i julens tecken.

På Instagram delar Frederik och Mary med sig av bilder från när de och barnen klär granen i Riddarsalen. Det är ett noggrant arbete, med en gran så hög att det krävdes vissa kreativa lösningar.

Trädet var nämligen så högt att prins Christian var tvungen att hitta en stege tillsammans med sin pappa för att pryda toppen.

Annons

Granen hyllas stort

Ja, kungafamiljen såg onekligen ut att njuta av att få hänga lite tillsammans och pynta granen. I kommentarsfältet är det också många som berömmer den vackra granen.

Så vackert, både trädet och vår vackra kungafamilj”, skriver en person.

”Så kul att göra det tillsammans, och otroligt vackert”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons