Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter kritiken – Harrys och Meghans tvärvändning

23 sep, 2019, 18:30 
AvEmma Sanderberg
Kritiken har inte varit nådig mot hertigparet av Sussex den senaste tiden. Harry och Meghan valde att flyga med privatjet fyra gånger under loppet av elva dagar och försvarade sig med att det berodde på säkerheten. Men nu gör de en helomvändning.
Annons

På mindre än sex veckor har hertigparet av Sussex flugit nio gånger. Fyra av dessa gånger har dessutom varit med privatjet. Varför får just Harry och Meghan såpass mycket kritik för sitt flygande då? Jo, anledningen är deras flitiga uppmaningar på Instagram om att klimatfrågan och att alla måste dra sitt strå till stacken.

William valde att flyga reguljärt

När kritiken vällde in efter deras flygande, främst mot flygningarna med privatjet, gick de ut och sa att det kändes alltför osäkert för dem som personer att flyga reguljärt. Men när brodern Harry tog med sig familjen till farmor Elizabeth i Balmoral visade de att säkerheten inte alls är ett problem för kungligheterna och klev på ett reguljärflyg.

Meghan har påverkats av kritiken

Nu backar Harry och Meghan och väljer att lyssna på kritikerna. När de begav sig mot Rom för att fira en av Meghans närmsta vänners bröllop valde de bort att flyga privatjet. En källa ska ha sagt till brittiska medier att paret valde att flyga reguljärt till Rom då Meghan kände sig påverkad av all kritik mot henne och Harry.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Harry, Meghan, Archie
Harry, Meghan och Archie tog nattflyget till Sydafrika.

Resan till Rom blev en dock en kort vistelse. Harry och Meghan åkte dit själva, men flög sedan hem för att hämta lilla Archie och flyga ner till Afrika där de kommer stanna i tio dagar.

Harry och Meghan
Harry och Meghan fick ett varmt välkomnade när de hade anlänt till Sydafrika.

De landade på Sydafrikansk mark tidigt imorse efter att ha tagit nattflyget från England. Familjen fångades på bild när de klev av planet och lilla Archie såg nyvaken ut efter den långa flygresan.

Foto: TT

Annons