Efter nya filmen – så olika är Estelle och Oscar!

Prinsessan Estelle och prins Oscar

Men titta här! En helt ny sida av Hans Kungliga Söthet prins Oscar. Han är ju fnissigast i stan – och vilken kontrast mot storasyster Estelle...

Om bara några veckor fyller han fyra år – och nu kliver prins Oscar fram som en riktig liten charmprins!

Prins Oscar

Hans Kungliga Söthet!

Det är i det nya filmklippet som Generation Pep har lagt ut på sitt Instagram-konto som vi får vi möta denna nya sida hos prins Oscar. Så fnissig och spralligast i stan… Och plötsligt väldigt långt från den avvaktande lilla prins som mest har blickat ut på världen med skeptisk min och stora allvarliga ögon.

Ja ni ser själva i klippet här, Oscar har så kul och skrattar så mycket att han faktiskt trillar omkull! Medan prinsessan Estelle står bredvid – och är storasystern med stort S: alltid på alerten.

Så är prins Oscar och prinsessan Estelle

Prinsessan Estelle och prins Oscar.

Prinsessan Estelle fyller snart åtta och prins Oscar blir fyra i mars.

I Gen Pep-filmen är det också tydligt att Estelle har fattat galoppen – och det viktiga budskapet – och att hon gör precis det hon ska: uppmanar svenska folket att resa sig ur tv-sofforna med Gen Peps slagord ”Upp och hoppa Sverige!”. Men prins Oscar – han kan ägna sig åt att mest mest bara ha kul!

Och trots att det bara är ett kort klipp så får man ändå en glimt av deras framtida roller: Sveriges framtida drottning, tronarvingen Estelle. Och hennes blivande sidekick: Prins Oscar den gullige.

Prins Oscar och prinsessan Estelle.

Tydliga roller, redan nu!

Foto: Kronprinsessan Victoria, Linda Broström/Kungl. Hovstaterna, Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna, Gen Pep/Instagram, TT.