Efter orden om pussarna – nu får Charlene återvända hem

Furstinnan Charlene kan andas ut.Nu har hon fått riktigt goda nyheter hemifrån Monaco.

Det var ett besked som skakade om furstendömet i Monaco: Furst Albert hade testat positivt för coronaviruset.

Men tack och lov hade hans hustru, furstinnan Charlene, och deras barn Jacques och Gabriella klarat sig undan. Albert försattes i karantän och fick inte träffa sin familj.

Albert sa, i en hjärtskärande kommentar, att han framför allt saknade att kunna pussa sina barn.

– Barnen har faktiskt haft en magsjukdom, så jag har inte kunnat pussa dem på mer än en vecka. Så jag hoppas att de inte visar prov på symptom, och än så länge har de inte haft några, sa Albert i en intervju med People.

Coronaviruset: Det händer med Charlene i Monaco

Charlene har klarat sig – men Albert är smittad.

Charlene har klarat sig – men Albert blev smittad.

Medan Albert sitter i karantän har hans hustru Charlene och tvillingarna Jacques och Gabriella befunnit sig på annan ort. De var på Roc Agel, ett lyxigt lantställe som ligger på gränsen mellan Monaco och Frankrike.

Men så kom nyheten, glädjebeskedet vi alla väntat på: furst Albert har tillfrisknat.

“Läkare som skött om furst Albert sedan han först smittades av covid-19 har i dag låtit honom avsluta sin karantänperiod. Fursten har blivit friskförklarad och bedöms vara i gott skick”, har hovet i Monaco skrivit i ett uttalande.

Får återvända hem nu

Det innebär att Charlene och barnen har fått grönt ljus att återvända till palatset i Monaco. Det är bara att dyka upp – nu får Albert pussa sin familj så mycket han vill.

Charlene behöver alla medgångsnyheter hon kan få. 2019 var ett jobbigt år för henne. Hennes pappa blev allvarligt sjuk och två av hennes vänner gick hastigt bort.

– Folk är så snabba med att säga: “Åh, varför ler hon inte på fotona?”. Jo, ibland är det svårt att le. De vet inte vad som pågår bakom kulisserna, har hon sagt i en nyligen utförd intervju.

 

LÄS OCKSÅ: Så lever Anders Tegnell med sin familj – hustruns fina kärlekshälsning