Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter otrohetsryktena kring Frederik – här måste Mary dölja sina känslor

08 nov, 2023, 23:00 

Här dyker kronprins Frederik och kronprinsessan Mary upp tillsammans – efter otrohetsryktena.

Annons

De nya bilderna på kronprins Frederik och den mexikanska modellen Genoveva Casanova har fått stor spridning världen över – och skapat en storm av otrohetsrykten kring den danska kronprinsen.

Så träffades Mary och Frederik!Brand logo
Så träffades Mary och Frederik!

Fotografierna, som publicerats i den spanska skvallertidningen Lecturas, visar hur de går i parken, besöker en konstutställning och sedan äter middag på den lyxiga restaurangen El Corral de la Morería i Madrid.

Lecturas skriver att de ska ha umgåtts i 12 timmar i varandras sällskap. Modellen själv har dock kraftigt dementerat att det skulle röra sig om någon slags romans och säger till spanska Hola.

"Varje påstående av den här typen saknar inte bara fullständigt sanning utan ger också en felaktig bild av fakta på ett illvilligt sätt. Det här är redan i händerna på mina advokater, som kommer att ta de relevanta stegen för att skydda min rätt till heder, sanning och privatliv".

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik har hamnat i blåsväder.

Här döljer Mary sina känslor

Av bilder att döma verkar inte heller Frederik speciellt drabbad av de senaste skriverierna. Under onsdagen, samma dag som bilderna publicerades, sågs han på Parken med sin yngste son, prins Vincent, för att titta på fotbollsmatchen mellan FC Köpenhamn och Manchester United.

Annons

Inte heller kronprinsessan Mary verkar speciellt omskakad av de senaste skriverierna.

När kronprinsparet i onsdags besökte Dansk Arkitektur Center tillsammans med det spanska kungaparet Felipe och Letizia var hon välklädd och log under hela mötet.

Hovets svar: ”Uttalar oss inte”

Det danska hovet vill heller inte lägga någon energi på det uppstådda ryktet. I en kommentar till danska Se och Hör skriver hovet:

– Vi uttalar oss inte om rykten och insinuationer.

Ett liknande svar ger man till den danska tidningen Hola.

– I flera år har vi haft som policy att inte kommentera eller bekräfta några detaljer relaterade till privata frågor. Dessutom vill vi betona vår skyldighet att respektera integriteten för medlemmar av kungafamiljen, inklusive kronprinsen.

Foto: TT/Instagram

Annons