Efter pausen! Meghan bryter tystnaden med ny bild

meghan och harry publicerar ny bild

Prins Harry och hertiginnan Meghan lyser just nu med sin frånvaro. Men nu har de plötsligt publicerat en ny, privat, bild.

I slutet av oktober tog Harry och Meghan ett svårt, men nödvändigt, beslut. Paret bestämde sig från att ta en paus från alla kungliga uppdrag och tillbringa mer tid med familjen.

Beslutet fattades kort efter makarnas resa till Sydafrika, då de ställde upp på en lång intervju för ITV News. I intervjun berättade Meghan att hon har haft svårt att kombinera de kungliga uppdragen med det nya livet som mamma till baby Archie. Att dessutom tvingas handskas med all medierapportering, och alla negativa skriverier, har varit nästintill omöjligt, säger hon i intervjun.

Meghan och Harry tar en paus – efter den svåra tiden

Bägaren rann över när The Mail on Sunday publicerade ett handskrivet brev som Meghan skickat till sin papp. Och paret valde att stämma den brittiska tidningen. Meghan och Harry anklagar dessutom tidningen för att ha spridit många felaktiga och nedlåtande artiklar om hertiginnan, vilket The Guardian tidigare rapporterat om.

Prinsen valde även att uttala sig offentligt om den svåra tiden, med alla skriverier.

”De brittiska tabloiderna har förödmjukat min hustru nästan dagligen de senaste nio månaderna. Och när jag ser hennes privata lidande kan jag inte hålla tyst längre”, skrev prins Harry i sitt uttalande.

Men nu har paret gett ifrån sig ett livstecken! Under onsdagen, den 27 november, valde de att publicera en privat bild på sitt Instagram-konto. De firade nämligen tvåårig förlovningsdag.

meghan harry instagram

Meghan och Harry har valt att visa, en tidigare okänd bild, från bröllopsdagen.

Vad mycket som har hänt sedan den här bilden togs! De har arbetat mycket i drottningens tjänst, gjort flera resor och – främst av allt – blivit föräldrar till baby Archie.

Foto: TT, Sussex Royal Instagram