Efter snackisen – här syns hertiginnan Kate och världsstjärnan igen

Efter snackisen – här syns hertiginnan Kate och världsstjärnan igen

Foto: TT

Ingen har nog glömt vad som hände senaste gången de sågs!

7 saker du inte visste om hertiginnan Kate
0:49

Efter reklamen: 7 saker du inte visste om hertiginnan Kate

(0:49)

Slå på ljud

Det råder fullständig tennis-yra i London – och nu börjar det dra ihop sig! Den ikoniska tennisturneringen Wimbledon har fyllt staden med liv, och på tisdagen bidrog både Will och Kate med lite kunglig glans, i vanlig ordning.

Men Will och Kate var inte de enda som var sugna att titta på lite tennis i världsklass – det kanske till och med blev ett kärt återseende!

Spelar tennis med WIll

Under gårdagen var hertiginnan tillbaka på läktaren, och faktum är att hon är en riktig tennisfantast! Och hon nöjer sig inte vid att sitta och titta på när andra spelar, hon ger sig gärna ut på banan själv.

Hertiginnan Kate

Kate strålade som solen själv!

Foto: TT/Zac Goodwin

Vem hon möter? Ja, kanske maken prins William! Sajten People rapporterar nämligen att makarna har en alldeles egen tennisplan vid deras lanthus på Anmer Hall! Vem som är vassast på planen går bara att spekulera om.

Extra spännande måste det varit igår, då var det nämligen final på damsidan. Det stod mellan Tunisiens Ons Jabeur and Kazakstans Elena Rybakina, och det var Rybakina som kammade hem titeln. Enligt sajten planerar Kate dessutom att komma tillbaka idag, när det är dags för herrarna att spela final och göra upp om Grand Slam-titeln.

Kate grattar vinnaren!

Foto: TT/Stephen Lock

Delade läktare med Tom Cruise

Bara några rader från Kate satt en annan superstjärna, nämligen skådespelaren Tom Cruise! Han är aktuell med filmen Top Gun: Maverick, men tog en liten paus för att njuta av tennis på bästa vis.

Tom Cruise på Wimbledon

Fullt fokus på den profiltäta läktaren.

Foto: TT/Stephen Lock

Om kungligheterna och filmstjärnan fick chansen att utbyta några ord förtäljer inte historian, men de är ju faktiskt bekanta sedan förr.

Det var bara några veckor sedan Kate och Will befann sig på röda mattan för premiären av den nya Top Gun-filmen, och det blev skriverier då Tom Cruise gjorde det ovanliga valet att ta hertiginnan i handen! Det är enligt vissa faktiskt ett etikettbrott.

Hertiginnan Kate och Tom Cruise
Foto: TT

Foto: TT