Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter sorgen – kanske kan de trösta varandra?

17 dec, 2014, 13:40 
Annons
Sofia-3

Bara några dagar efter drottning Fabiolas pampiga begravning i Bryssel, tog Sofia och Juan Carlos farväl av hertiginnan Alba Cayetana Fitz James i Madrid.

Den tyngsta sorgen börjar lätta. I måndags var det en grupp ledsna, men samlade släktingar som deltog i begravningen för hertiginnan Alba.

Juan-carlos

På plats fanns exkungaparet Juan Carlos och Sofia. De syns allt mer tillsammans. För en tid sedan vägrade drottning Sofia att ha med sin forna livspartner att göra. Juan Carlos har sårat henne djupt genom åren med all otrohet och alla lögner.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sofia-3

Sofia längtar efter en ny man, någon hon kan lita på. Efter begravningen syntes hon skratta och småprata länge och väl med hertiginnan Albas änkling. Kanske kan de trösta varandra?

Alba-7

Vem vet, kanske det blir något? Spansk press har redan börjat spekulerat i om inte Albas änkeman och spanska Sofia skulle passa mycket bra tillsammans…

Foto: IBL, Stella Picutres

Annons