Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Efter storbråket – Meghan och Harry nekas skydd under uppmärksammade besöket

Efter storbråket – Meghan och Harry nekas skydd under uppmärksammade besöket

MATT DUNHAM

De blev slutligen helt nekade.

5 gånger kungligheter har brutit mot etiketten!
1:32

Efter reklamen: 5 gånger kungligheter har brutit mot etiketten!

(1:32)

Slå på ljud

Prins Harry och Meghan Markle har bedrivit en lång kamp mot inrikesministeriet för att kunna utnyttja brittiskt polisskydd under sin resa till Manchester under måndagen.

Inrikesministeriet har i sin tur vägrat erbjuda paret det då de bor i Kalifornien, USA. Efter att ha dragit sig tillbaka från kungliga plikter beslutades det att prinsen skulle tas bort från listan för skydd av kungligheter och offentliga personer, vars medlemmar får automatisk säkerhet finansierad av skattebetalarna.

Hertigen av Sussex har vidtagit rättsliga åtgärder mot departementet efter att ha fått veta att han inte längre skulle ges "samma grad" av personlig skyddssäkerhet när han besöker Storbritannien.

Paret har inte varit i Storbritannien sedan drottning Elizabeths firande. Enligt Daily Mail så landade paret i Storbritannien under helgen.

Prins Harry nekas skattefinansierat poliskydd

Men de har förlorat målet och blev därmed tvingade till att finansiera sina egna livvakter under besöket.

Prins Harry och Meghan Markle har ett fullspäckat schema framför sig när de återvänder till Storbritannien denna vecka. Under måndagen ska de besöka One Young World-konferensen, på tisdag ska de besöka Düsseldorf, Tyskland och sedan ska de tillbaka till Storbritannien på torsdagen för ett annat välgörenhetsevenemang.

De har alltså ledigt på onsdagen, men enligt Daily Mail finns det inga planer på att träffa prins Harrys bror, prins William.

Enligt Daily Mail så är barnen, Archie och Lillibet, kvar i Kalifornien.