Efter svåra skilsmässan i kungafamiljen – nu är det dags för bröllopslycka igen!

E-PRESS

Vi har en ny förlovning i kungavärlden!

I januari är det över fyra år sedan kungahuset i Luxemburg skakades av en skilsmässa, då prins Louis, 34, och prinsessan Tessy, 35, skulle skiljas efter över tio år som gifta. Det var storhertigparet, prinsens föräldrar, som avslöjade den tråkiga nyheten via pressmeddelande.

Skilsmässan blev en smutsig historia och gick bland annat till rätten. Tessy beskrevs bland annat som en ”golddigger” och det före detta lyckliga paret gjorde sitt bästa för att svartmåla varandra inför allmänheten.

Men inget ont som inte för något gott med sig för nu har Louis hittat kärleken igen!

prins louis

Prins Louis och hans Scarlett-Lauren ska gifta sig!

Luxemburgs kungahus

Han har lagt skandalen bakom sig till hundra procent och är redo för att än en gång ge sig in i äktenskapslivet. Under tisdagen meddelade nämligen kungahuset i Luxemburg att han återigen förlovat sig, den här gången med Scarlett-Lauren Sirgue.

”Vi är glada över att kunna avisera förlovningen mellan vår son, prins Louis, och Scarlett-Lauren Sirgue. Prinsarna Gabriel och Noah står tillsammans med oss bakom paret och ger dem all vår kärlek. Vi önskar dem enorm lycka till.” skriver kungahuset i ett pressmeddelande.

Scarlett-Lauren är 29 år gammal och dotter till franska advokatparet Pierre Sirgue och Scarlett Sirgue. Dottern har följt i deras fotspår och utbildat sig till advokat, hon jobbat i familjens byrå.