Efter Thomas Markles avslöjande om Meghan – bryter hon kontakten nu?

Meghans far Thomas Markle har pratat med fler journalister.
Nu har han skvallrat för media igen, Thomas Markle, Meghans omstridde far. Fler journalister har nu pratat med honom och det ser ut som det blivit en fnurra på tråden mellan honom och dottern.
Annons

Nu var det någon vecka sedan Thomas Markle, 73, talade ut i brittisk morgon-tv för reportrarna Piers Morgan och Susanna Reid. Då berättade han hur hjärtoperationen gick och att han var ledsen över att ha missat bröllopet mellan Meghan och prins Harry. Men också om vad han pratat med prins Harry om i telefonen och att hans Meghan längtade efter att få barn. Ni vet sådana där mycket privata saker man kanske inte ska sprida vidare, speciellt inte om ens dotter nu är en del av den mycket privata brittiska kungafamiljen.

Annons

Meghan Markle.

Det var av förklarliga skäl en intervju som fick många att gå i taket. När Meghan fick höra om vad han snackat om blev hon väldigt upprörd och har tydligen inte pratat med honom efter pappans omtalade tv-intervju. För nu har han åter snackat med olika journalister som den kungliga reportern Richard Kay från Daily Mail och gänget bakom skvallersajten TMZ som tidigare haft en nära kontakt med Thomas Markle.

I nya intervjuer säger Thomas att han är ledsen över att Meghan inte ringt honom, han har helt enkelt inte hört något alls från London och inte heller har han en aning om när han kan få träffa det nygifta paret.

– Jag har heller inte fått något farsdags-kort från Meghan. Och om drottning Elizabeth kan ta sig tid att träffa president Trump så har hon ingen ursäkt för att inte träffa mig heller. Jag är inte på långa vägar så hemsk som han!

Thomas säger också att han fortfarande hoppas på att möta paret och hemskt gärna också drottning Elizabeth. Tanken var ju att de skulle komma över till Mexiko för att träffa honom, menar Thomas men nu har han inte hört ett ljud om någon resa för dem.

– Just nu kan jag själv inte resa på grund av mitt hjärta, förklarar han.

Det sägs också att flera stora tv-bolag har erbjudit Meghans pappa stora summor pengar för att ställa upp på nya tv-intervjuer. Nu sägs det att han med största sannolikhet kommer acceptera något av erbjudandena, han är ju inte direkt stormrik och längtar tydligen efter att tala med journalisterna om vad som händer i hans liv. Vi säger bara – stackars Meghan!

Foto: Stella Pictures

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

59 kommentarer till “Efter Thomas Markles avslöjande om Meghan – bryter hon kontakten nu?”

 1. Marguerithe skriver: 3 juli, 2018

  Meghans familj beter sig oacceptabelt. Vilken planet kommer de ifrån?


  1. Anita skriver: 4 juli, 2018

   Det er nu nok mere Meghan, som har mistet jordforbindelsen til den planet, hun er født på !!!!!
   I sin stræben efter stjernestatus, er mange blevet droppet undervejs efterhånden som hun har nærmet sig den, selv hendes første ægtemand, som hjalp hende frem til den……men nu kan hun vel ikke opnå højere status end at blive medlem af det britiske kongehus ?????? Ingen familiemedlem eller gamle “venner” blev inviteret til brylluppet, kun nye som The Beckhams og Clooneys.
   Hende skal man sandelig beundre!
   Kig på hendes tøjstil, alt er det nærmeste hun kan komme Diana-kopier! Jeg spørger, ligesom mange af briterne efterhånden gør på de sociale medier: Hvem er hun egentligt denne Meghan Margle bag facaden ?


  2. Birgitta Larnefeldt skriver: 9 februari, 2019

   Jag undrar hur Pappan har varit mot Meghan? Det måste finnas en anledning till de frostiga relationerna. En förälder som ställt upp för sitt barn och gjort allt för barnet brukar få igen det senare i livet. Jag tycker att föräldern har det största ansvaret. Man bör som föräldrar tänka på att ställa upp för sina barn då barnen förväntas ta hand om och hjälpa föräldrarna på ålderns höst.


 2. Lycke skriver: 3 juli, 2018

  Tror nog Markle Sr skulle vara betydligt mindre pratsam om dessa två skulle ägna hnm lite tid och vänlighet. Meghan känns öht väldigt kylig som person trots ihärdiga försök att gestalta en liten blyg och fnittrig flicka.


  1. m skriver: 3 juli, 2018

   Är jag också övertygad om….


  2. Blinka skriver: 3 juli, 2018

   Håller med, och pappan är kanske så fattig att han inte har råd att leva sunt, som man ska göra efter en hjärtinfarkt. Då tar man det halmstrå som räcks fram till en, även om det är från pressen!


  3. Eva skriver: 3 juli, 2018

   Megans far har inte haft så mycket kontakt med sin dotter under hennes uppväxt. Inte konstigt att hon struntar i honom nu. Man får tillbaks vad man ger.


  4. Christina skriver: 3 juli, 2018

   Lycke , håller helt med det du säger . Konstigt av Harry också att han inte besvärat sig att träffa Mr . Markle . Skäms Meghan för sin familj för att de inte är rika ? Hon verkar vara en lyckosökare utan skrupler .


  5. Skrutt skriver: 4 juli, 2018

   Eva – tvart om. Meghan bodde hos sin pappa som betalade hela hennes utbildning och hjalpte henne med jobb. Mamman var borta ur bilden under ett antal ar, men de har aterforenats pa senare tid.


 3. Stefan skriver: 3 juli, 2018

  Mycket märklig slutsats. Hon har precis som alla andra att förhålla sig till det 4:e Budet. För jag antar att hon bekänner sig till den kristna tron, åtminstone på pappret?


  1. annica, helsingfors skriver: 3 juli, 2018

   Även föräldrar ska förtjäna respekten att hedras – det är inte något som automatiskt kommer bara för att man får barn.


  2. Stefan skriver: 3 juli, 2018

   Jo det är precis vad det gör, det hela gäller per “automatik”. Föräldrar skall av barnen alltid hedras för att de just är föräldrar, utan dem hade barnen inte blivit till.
   Att det sedan kan finnas vissa gärningar hos föräldrar som inte skall hedras av barnen är en helt annan sak.


  3. m skriver: 3 juli, 2018

   annica, Helsingfors, hon var “pappas flicka” fram tills hon träffade Prins Harry…..


  4. annica, helsingfors skriver: 3 juli, 2018

   Stefan, ok det är så du och bibeln (antar jag) menar, att man som barn ska hedra dem som gett en livet. Det har jag inte tänkt på, men så är jag också bara kristen på pappret, har tyvärr inte kommit mig för att gå ur kyrkan. Föräldrar borde ju då också per automatik hedra sina barn för den (guds) gåva de är?

   m, vad jag förstått hade inte Meghan och pappan setts på flere år innan hon träffade Harry.


  5. Stefan skriver: 3 juli, 2018

   Annica!
   Givetvis, men detta ligger ju i sakens natur: Goda föräldrar, såväl far som mor, tar ju hand om och uppfostrar ju sitt barn. Vilka ytterligare hedersbetygelser behöver då barnet?


 4. Humaniora skriver: 3 juli, 2018

  Thomas M är i behov av både uppmärksamhet och pengar,De redan stormrika tv-bolagen vill ha ännu mer pengar och de har funnitt ett lätt byte i Thomas M som utan större samvete el djupare eftertanke låter sig nyttjas i ett krasst och elakt spel. I vår värld tas ingen hänsyn till individer och/el etiska regler överhuvudtaget så snart pengar ingår i sammanhanget.Då påvisar människor oftast en utstuderad råhet och total hänsynslöshet då de ser stora belopp i sikte…Det magiska och förtrollande ordet PENGAR är dessvärre på många sätt ett stort problem och roten till mycket ont i vår värld..! !


  1. KMS skriver: 3 juli, 2018

   Min.syster som har bott iUSA fyrtio år tycker, att det är helt okei, att pappa liksom säljer sin dotter. I USA Money talks.


 5. PernillaA skriver: 3 juli, 2018

  det börjar bli lite tröttsamt med allt gnäll.
  Samtidigt är det ganska odiplomatiskt av Meghan att inte hälsa på pappan som uppenbarligen inte har någon konstruktiv rådgivning som dessa tidningar uttnyttjar.
  Ett alternativ är ju också att stötta pappan financiellt så behöver han inte tala ut i tidningar.
  Ett personligt samtal kan dessutom lösa många problem


 6. Birthe Vejrum skriver: 3 juli, 2018

  1. Markle senior opdager altid først efter han har talt, at dette skulle han måske ikke have gjort!
  Paparazzi stuntet med målebåndet hos en 17 års knægt, der absolut intet vidste om, hvad der gik for sig, var idiotisk. Meghan HAVDE fået syet dress til sin far hos en af de dyreste skræddere i LA + sendt eksklusive sko fra London.
  Dresset blev solgt og vist frem til Royal Ascot!


 7. Birthe Vejrum skriver: 3 juli, 2018

  2. Markle senior tog ingen lære til sig! Nej, han talte om sine samtaler med Meghan og Harry, hvad de havde sagt, og om Meghans inderlige ønske om at få børn. Helt private ting + Trump + The Queen/The Royal family ect, ect.
  Meghan kan ikke tale med sin far, for hun kan læse om det på alverdens medier nogle dage senere.
  Jeg kan godt forstå, at hun lader ham stege/rosta over sagte/svag ild.


 8. Birthe Vejrum skriver: 3 juli, 2018

  3. Men hendes bror har været bemærkelsesværdigt tyst e man kan jo fter han var i London, hvor tanken var, at han skulle kommentere vielsen på tv – men det blev aflyst!
  Den “allerkæreste” søster så? Jo, hun er blevet inviteret til at deltage i “Big Brother” – og så kan, hvad som helst jo blive sagt!


  1. Birthe Vejrum skriver: 3 juli, 2018

   Min nye computer laver nogle mærkelige stunts, som det kan ses i kommentaren.
   Der skal stå – Men hendes bror har været bemærkelsesværdigt tyst, efter han har været i London…!


  2. Bror skriver: 3 juli, 2018

   Bästa Birthe Vejrum (13:46)
   Det finns bara en person som är “bemärkelsevärdig”,
   och det är Elisabeth Friis.


 9. Margareta skriver: 3 juli, 2018

  Om det är sant som tidningarna skriver så gör ju gubben allt för o tjäna pengar. Men man vet ju hur tidningarna skriver. Kanske inte finns ett ord som stämmer.


 10. PernillaA skriver: 3 juli, 2018

  Lycke, samma tankar


 11. HMA skriver: 3 juli, 2018

  Oj, vad jobbigt för henne. Här ser man helt klart skillnaden mellan öppna amerikaner och europeisk stiff-upper-lip överklass mentalitet.
  Men hon borde nog ha pratat med sin far, gett honom råd och lite pengar kanske.

  Om media ändå ska skriva om honom så kan jag förstå att tycker han bör ha en del av kakan. Ingen kan mäta sig med engelska kungahusets välstånd, och med dålig hälsa så har han säkert sjukvårdsräkningar att betala.Tyvärr förstod han inte att han trampar i klavereret med öppenheten


 12. KMS skriver: 3 juli, 2018

  Meghan är inte så snäll och omtänksam, som man vill tro. Varför hjälper hon inte gamla pappa. Han behöver pr-hjälp och kanske pengar.


  1. Cissi skriver: 3 juli, 2018

   Jag tror att du har rätt, gifter man sig in i det brittiska kungahuset utan att ha en stabil gemensam grund med sin egen familj är det inte så konstigt det som sker.


 13. Birthe Vejrum skriver: 3 juli, 2018

  Artiklen om Markle seniors “bryllupsudstyr” blev bragt i Daily Mail d. 23. juni kl. 22:01 som “Sold, the saddest wedding suit: PB heavyweight goes to Ascot in half price £ 2000 morning suit that was made for for Thomas Markle to wear at Royal Wedding.
  Artiklen er skrevet af Charlotte Griffiths.
  Og det var ikke en LA skrædder, men en fra Chelsea.
  Meghan har vel betalt for klæderne, og bedt skrædderen gøre, hvad han ville med det.


 14. ananas skriver: 3 juli, 2018

  Om min pappa betett sig på det sättet skulle jag sagt hej och adjö.


 15. Alfine skriver: 3 juli, 2018

  Det er så let at klandre en mand for at skvadre.. men hvor er journalisternes værdighed? De ved jo præcis man de sætter gang i. Føj siger jeg bare.


  1. Birthe Vejrum skriver: 4 juli, 2018

   Journalisters troværdighed!
   Jeg mener at have set en meningsmåling om dette spørgsmål – der var også andre grupper af “meningsdannere” med i denne måling bl.a. politikere.
   Journalisterne endte på samme plads som brugtvognsforhandlerne/säljare av begagnade biler – på sidstepladsen!


  2. Louise skriver: 4 juli, 2018

   Enig Alfine. Og hvis Meghan havde gjort som Mary, hun kontaktede alle pressen kunne have interesse i at tale med og fortalte, at hun datede den danske kronprins Frederik og bad dem om ikke at udtalte sig om hende — og det var alle fra familie, skolelærere/kammerater til arbejdsgivere og tidligere kærester!
   Hvorfor i alverden gjorde Meghan ikke det allerede tidligt i forholdet, havde hun forklarer ham det, havde han forstået det! Men hun havde jo stort set ingen kontakt til ham, mens hun var i Canada og indspille tv-serien! Amerikanerne er et åbent folkefærd på alle måder, mens man jo i de Europæiske kongefamilier fejrer det meste ind under gulvtæppet. Hvorfor fløj hun og Harry ikke til Mexico, så han kunne blive præsenteret for hendes far. Måtte Harry ikke se faderens hverdag ?? Hans nucærende sambo var i øvrigt heller ikke indbudt til brylluppet!


 16. M skriver: 3 juli, 2018

  Hade Harry bemödat sig att lära känna Meghans familj innan de gifte sig så lär det nog inte varit några problem idag. Istället betonade han att hon NU äntligen fått en familj (= hans)… Gillar Harry annars men otroligt trångsynt kommentar.


  1. KMS skriver: 3 juli, 2018

   m! Du har så rätt. Jag tycker, att det är konstigt, att Harry inte träffade Meghans pappa genast efter eller föte förlovningen. Hela den här snabba storyn får mig att undra


 17. MONA skriver: 3 juli, 2018

  Meghan kommer från en skillsmässofamilj.Vi vet inget om anledningen till
  skillsmässsan.Pappan kanske har varit icke delaktig i Meghans liv.
  Alla har ett ansvar för sitt eget liv och för sina egna handlingar.
  Om Meghan inte haft pengar skulle hon ändå betala för sin pappa?
  Han borde i det land han bodde i och där han bor nu veta om att man behöver ha en sjukvårdsförsäkring.


  1. m skriver: 4 juli, 2018

   Enligt uppgifter så har pappan varit delaktig under hela hennes liv, åtminstone tills hon träffade sin prins…


 18. Midnattsol skriver: 3 juli, 2018

  Hovet borde kunna köpa pappa Sparkles tystnad, de är säkert inte främmande för att köpa folks tystnad..
  Annars borde Meghan och Harry kunna hjälpa hennes pappa. Välgörenhet är fint, det tycker ju den omtänksamma Meghan, men visst borde man kunna börja med sina egna?? Och välgörenhet ger man ju bort för att man vill, och har ju ingenting med om mottagaren förtjänar det eller inte. Eller hur Meghan??


 19. Lycke skriver: 3 juli, 2018

  M
  Jag tyckte också det var en väldigt onödig kommentar av Harry, inte så snyggt att dissa Ms familj inför alla. Å andra sidan är det väl Meghan som ligger bakom på ett el annat sätt.


 20. Eva skriver: 3 juli, 2018

  Jag tror nog att Megan själv sagt så till Harry. Den engelska kungafamiljen verkar hålla ihop trots allt som hänt dem. Megan har nog bara sin mamma.


 21. caterine skriver: 3 juli, 2018

  Hålller med M, en far är alltid en far och duger han inte nu så är det kknappast hans fel. Hon borde nog ta och hälsa på honom åtminstone. Vår drottning tog sig an sina föräldrar fast pappan hade ett skumt förflutet och mmman blev senil.


 22. Pia skriver: 3 juli, 2018

  Nu vet vi ju inte mer än vad tidningarna skriver, men nog är det anmärkningsvärt att Meghan och Harry inte hittat ett enda litet tillfälle att besöka M.s far, trots att han gått igenom en hjärtoperation. Även om det verkar finnas problem så är det konstigt att Harry och svärfar inte mötts än.


 23. emmyh skriver: 3 juli, 2018

  och hur ska Megan kunna lita på att inte det hon säger till honom om/när hon kommer att prata med honom inte går direkt ut till media..
  jag förstår henne precis, och en pappa borde göra allt för att skydda sin dotter, från illvillig media, hur mycket pengar det än handlar om.


 24. Daga skriver: 3 juli, 2018

  En svanesång över en far och en dotter.Det som berör mig så illa är att detta måste vandra runt hela världen innan det kanske finner ett slut mellan de två som det endast berör.Jag känner för båda två,så vilsna i samhörighetens vilsna kärlek och acceptans i ett skört (verkar det som) förhållande pappa och barn.Mvh Daga.


 25. ancibetgfeldt i skriver: 4 juli, 2018

  Jag tycker att det verkar “skumt alltihopa!

  Pappan har säkert råd att flyga,men det är något som inte stämmer !


 26. KKA-OSLO skriver: 4 juli, 2018

  I think he should talk much more to press, at last one honest person


 27. vesna skriver: 4 juli, 2018

  Nu är han dödens. Att prata om hennes innersta tankar och önskningar. Lågt. Jag tyckte om honom före operationen men det hände någonting under “kniven.” Han påstådd i en annan intervju att han har egen pension och att han lever sparsamt och därmed kan klara sig utan hennes och Samantas pengar. Hoppas att han inte äter många hamburgare per dag annars skall inga pengar i världen rädda hans hjärta. Störst av allt är kärleken.


 28. Katta skriver: 4 juli, 2018

  Man gifter sig inte med sin make/makas föräldrar. Sen får man hoppas att de flesta har en inbyggd känsla för rätt och fel. Det mesta uppstår vid skriverier och kommentarer grundade på noll och intet. En massa egna frammanade åsikter. Om ingen kommenterar dör ryktena snabbt.


  1. Lola skriver: 4 juli, 2018

   Katta,
   Jag håller med dig om att intresset för övriga familjemedlemmar – om man inte eldar i familjens relationer – sannolikt saknar intresse för alla dem som hyllar monarkin iaf. Gift kunglig tycks alltid vara knuten till de kungliga…
   För mig – som genom mitt arbete – får insyn i människors olika relationer, är hennes primärfamilj en icke fråga och önskar paret ett harmoniskt, spännande och lyckligt äktenskap.


 29. PernillaA skriver: 4 juli, 2018

  Meghan har ju själv sagt att hon alltid älskat och brytt sig om sin far.
  Konstigt är ju därför att man inte hälsar på sin sjuke far eller presenterar honom för maken.
  Att Harry ringer pappan för att be om hennes hand tycker jag också är märkligt.
  Hade Meghan och harry tagit en sväng till pappan efter bröllopet hade det nog inte blivit så mycket snack


  1. ananas skriver: 4 juli, 2018

   Ja du PernillaA det är mycket som är konstigt och märkligt i världen. Dessutom har vi inte ett sus om vad som egentligen är sanningen trots deras uttalelser; går ju att säga vad som helst som ingen utomstående kan kolla.


 30. Birthe Vejrum skriver: 4 juli, 2018

  Kan du se opstandelsen for dig i Mexico, hvis Harry var dukket op der?


  1. Pallesen skriver: 4 juli, 2018

   De skulle selvfølgelig slå det op i kongehuset kalender, haha… hvilken tumpet kommentar!
   De har holdt ferier mange eksotiske steder og de kunne have taget videre til Acapulco efter et kort besøg, Mexico er bestemt en rejse værd. Jeg tror ikke særligt mange mexicanere kendte Harry. Ugeblade om mode og kongelige, er nok ikke det, der læses mest af på de kanter, tror du ?
   Faderen Thomas var først på nettet på en café, efter han var inviteret til brylluppet, for at lære lidt om den kommende svigersøn, Harry. Engang imellem er du helt ude i skoven med dine forsvarsmeninger. Rolig læsning!


  2. Birthe Vejrum skriver: 5 juli, 2018

   Pallesen – jeg kan ikke rigtigt gennemskue om din kommentar er rettet til mig, 😀 men HVIS så lidt baggrunds info her: Markle senior bor i et Cliff-Top Town House i Rosarito, en stille Baja Town syd for Mexicos grænse til California bay med en storslået udsigt over The Pacific Ocean – også selv om man bor i et “Cliff-Top Tiny House”!
   Rosarito er for middelklasse amerikanske pensionister, hvad Marbella/Solkysten er for danskere, et billigt sted at leve. Der bor ca. 30.000 amerikanere i Rosarito


  3. Birthe Vejrum skriver: 5 juli, 2018

   Og Pallesen, man kan google det alt sammen! 🙂


 31. Lycke skriver: 4 juli, 2018

  PernillaA
  Ja precis. Jag tänkte vidare på det här med att H förkunnade att M aldrig haft en riktig familj, helt baserat på Ms berättelser (sagor?) och utan att ens ha träffat pappan. Det kan inte ens kallas naivt utan bara dumt.


  1. M skriver: 4 juli, 2018

   Ja tyvärr väldigt dumt, denna familj som han förringat är direkt släkt med kommande barn något han borde tänkt på både före bröllop och före detta plumpa uttalande. Att Meghans familj plötsligt ska vara så dåliga efter snart 40 år och ett tidigare äktenskap får man nog tro vad man vill om. Detta med “en hund begraven” verkar stämma mer än väl i denna mediahistoria…


 32. annica, helsingfors skriver: 4 juli, 2018

  Att Meghan inte haft en bra kontakt med pappan å halvsyskonen ens före bröllopet är klart. Blev mycket förvånad över Harrys prat om att Meghan äntligen i hans familj (!) nu har den familj hon alltid saknat. Förstår om det tog fyr i Meghans familj. Harry vet ju inte av ngn annan familj än den kungliga, men inte kan Meghan någonsin bara sticka sig in för en pratstund och lätta sitt hjärta hos QEII, Camilla eller Kate. Ger inte många pund för att detta äktenskap håller till döden.


 33. MarieS skriver: 4 juli, 2018

  Man väljer tyvärr inte sina föräldrar.
  Har man separerat under barnens tidiga uppväxt
  så kan man inte på äldre dar komma tillbaka i barnens liv och tala om var ”skåpet skall stå” .
  Den rätten har ingen. Det finns alltid en anledning till en separation och livet går vidare.


Annons

Laddar