Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Efter Thomas Markles avslöjande om Meghan – bryter hon kontakten nu?

03 jul, 2018, 11:00 
Agneta Nisbeth
Meghans far Thomas Markle har pratat med fler journalister.
Nu har han skvallrat för media igen, Thomas Markle, Meghans omstridde far. Fler journalister har nu pratat med honom och det ser ut som det blivit en fnurra på tråden mellan honom och dottern.
Annons

Nu var det någon vecka sedan Thomas Markle, 73, talade ut i brittisk morgon-tv för reportrarna Piers Morgan och Susanna Reid. Då berättade han hur hjärtoperationen gick och att han var ledsen över att ha missat bröllopet mellan Meghan och prins Harry. Men också om vad han pratat med prins Harry om i telefonen och att hans Meghan längtade efter att få barn. Ni vet sådana där mycket privata saker man kanske inte ska sprida vidare, speciellt inte om ens dotter nu är en del av den mycket privata brittiska kungafamiljen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan Markle.

Det var av förklarliga skäl en intervju som fick många att gå i taket. När Meghan fick höra om vad han snackat om blev hon väldigt upprörd och har tydligen inte pratat med honom efter pappans omtalade tv-intervju. För nu har han åter snackat med olika journalister som den kungliga reportern Richard Kay från Daily Mail och gänget bakom skvallersajten TMZ som tidigare haft en nära kontakt med Thomas Markle.

Annons

I nya intervjuer säger Thomas att han är ledsen över att Meghan inte ringt honom, han har helt enkelt inte hört något alls från London och inte heller har han en aning om när han kan få träffa det nygifta paret.

– Jag har heller inte fått något farsdags-kort från Meghan. Och om drottning Elizabeth kan ta sig tid att träffa president Trump så har hon ingen ursäkt för att inte träffa mig heller. Jag är inte på långa vägar så hemsk som han!

Thomas säger också att han fortfarande hoppas på att möta paret och hemskt gärna också drottning Elizabeth. Tanken var ju att de skulle komma över till Mexiko för att träffa honom, menar Thomas men nu har han inte hört ett ljud om någon resa för dem.

Annons

– Just nu kan jag själv inte resa på grund av mitt hjärta, förklarar han.

Det sägs också att flera stora tv-bolag har erbjudit Meghans pappa stora summor pengar för att ställa upp på nya tv-intervjuer. Nu sägs det att han med största sannolikhet kommer acceptera något av erbjudandena, han är ju inte direkt stormrik och längtar tydligen efter att tala med journalisterna om vad som händer i hans liv. Vi säger bara – stackars Meghan!

Foto: Stella Pictures

 

Annons