Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Efter tuffa skilsmässan – så blir prinsessans nya liv med barnen!

20 aug, 2022, 14:00 
Prinsessan Nathalie

Prinsessan Nathalies beslut med barnen efter tuffa skilsmässan!

Annons
WOW! Här pratar kronprinsessan Victoria tyska!Brand logo
WOW! Här pratar kronprinsessan Victoria tyska!

Förhållandet höll inte, trots att paret lovat varandra evig tro och kärlek. I veckan bekräftade det danska kungahuset att prinsessan Nathalie och Alexander Johannsmann går skilda vägar.

Under sitt förhållande delade paret en stor faiblesse för ridning och hästar. Prinsessan Nathalie har tidigare tränat det danska dressyrlandslaget och har flera EM, VM och OS–medaljer i bagaget.

Så träffades paret

Det var också via ridningen som paret träffades för första gången 2006, när Alexander Johannsmann skulle transportera prinsessans häst ”Fantast” från Berleburg till Århus.

– Jag kom dit klockan sju på morgonen och Nathalie stod klar med hästen. Jag hade ingen aning om att hon var prinsessa – jag trodde att det var hon som var hästskötaren, sa han i förlovningsintervjun med danska Billed-Bladet.

Prinsessan Nathalie och Alexander Johannsmann
Prinsessan Nathalie och Alexander Johannsmann går skilda vägar.

Prinsessan Nathalies beslut med barnen

Men trots det gemensamma intresset är skilsmässan ett faktum. Däremot kommer de ha fortsatt delad vårdnad av barnen Konstantin Gustav Heinrich Richard, 12, och Louisa Margareta Benedikte Hanna, 7.

Prinsessan Nathalei står nu inför en helt ny situation och tvingas anpassa sig till ett liv utan Alexander Johannsmann. Boendesituationen ser dock ut att vara intakt och hon kommer att bo kvar i slottet i Berleburg.

Enligt danska Billed-Bladet bor hon i en lägenhet på 200 kvadratmeter. Även hennes bror, prins Gustav, och hans fru, prinsessan Carina, har sin bas där.

Foto: TT

Annons