Efter uppseendeväckande beteendet: Charlene spårlöst borta i över en månad

31 aug, 2022, 14:00 
Nu väcks nya frågetecken kring furstinnan.
Annons

Turerna har varit många kring furstinnan Charlene och hennes make furst Albert. Hälsan har sviktat och skilsmässorykten har avlöst varandra, men det hela tycktes ta en vändning tidigare i år.

Charlene dök upp mer och mer, inte sällan med ett brett leende på läpparna, och hon såg piggare ut än någonsin. Nu har det gått en månad sedan hon fångades på bild sist – och frågetecknen är många.

Syntes ofta

Under julimånad syntes furstinnan frekvent, ovanligt ofta till och med. Maken Albert försäkrade själv tidningen Expressen om att hennes hälsa var god, och att Charlene kommer ta sig an fler offentliga åtaganden, och visst stämde hans ord.

I mitten av juli fångades Charlene och Albert på bild tillsammans med påven Franciskus, under ett besök till Vatikanstaten. Bara dagar innan delade fursteparet med sig av en härlig familjebild, när de stolta föräldrarna tittade på när 7 åriga tvillingarna tog emot sina medaljer under avslutningsceremonin för en seglarskola.

Recept.se Nyhetsbrev
Furst Albert, påven och furstinnan Charlene
Charlene är en av endast sju kvinnor som har rätt att klä sig i vitt när de träffar påven, ändå valde hon att bära svart vid tillfället.

Men det var inte alla bestyr furstinnan hann med. Några turister i Monaco fick sig en rejäl chock när de under juli besökte prinspalatset, och ingen mindre än Charlene själv plötsligt dök upp. Hon poserade glatt med turisterna, som fick några riktigt minnesvärda bilder med sig hem.

Annons

Enligt People passade prinsessan på att kramas med besökarna, och följde dessutom med på rundvisningen för att lära sig lite saker hon med.

Den fullbokade furstinnan hann även med en gala, innan månaden var slut. Furstparet anlände till Röda Korset-galan som hölls i Monte-Carlo tillsammans med Camille Gottlieb, 24, dotter till Alberts syster, prinsessan Stéphanie, och det var ett härligt försäkrande om att Charlene har hälsan i behåll.

Mystiken tätnar

Den sista bilden vi sett på Charlene postades av Prinspalatset själv på Instagram, och hon såg mer strålande ut än någonsin. Det var i slutet av juli som Charlene hälsade på hos ett äldreboende i Monaco, och fångades på bild i en vacker gul klänning – och brett varmt leende. Många invånare var lättade av att se hur furstinnan som haft det så tufft, såg så kry och glad ut.

"Så underbart att se prinsessan Charlene se så frisk och glad ut" Skriver en användare.

Annons

"En solstråle!" Skriver en annan.

"Hon är allt vackrare och verkar äntligen lycklig" Skriver en tredje.

Men nu har det gått en hel månad sedan vi såg Charlene senast, och vi har inte fått något besked om vart hon håller hus. Efter att hon syntes så frekvent under juli är det minst sagt ett avvikande beteende som väcker många frågetecken kring vad Charlene egentligen gör...

Foto: TT

Annons